Skriv ut

Skapa PDF

Lagergrens gata 2, Kanikenäset

karlstad

Fräscha kontorsrum i en representativ miljö. Här finns färdigmöblerade kontor från 12 kvm och tillgång till flera konferensrum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Storlek: 12 m²
Karta

Information

Beskrivning

I våra kontorshotell har vi kontorrum för 1-7 personer. Kontoren är möblerade med skrivbord, förvaringsmöbel och besöksstol. Du behöver bara ta med dig din dator och skrivbordsstol och komma igång! I hyran ingår bredband, postservice och tillgång till utrustat kök/fikarum med kaffemaskin samt 9 konferens-/samtalsrum. Utöver det finns även en bokningsbar relax med bastu och biljardbord, samt en föresläsninggssal med plats för 80 personer till förfogande. Vår bemannade reception tar emot dina besökare vardagar 8-17. Besöksparkering finns.

Utförande

Byggår

1990

Planlösning

Barkassen kontorshotell hittar du på Lagergrens gata 2. På entréplan finns vår bemannade reception, som tar emot dina besökare. Kontorsrummen är av blandad storlek och finns på plan 1 och 2 av 4.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 12

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i Karlstad Business Park, ett expansivt och mycket attraktivt område vid inre hamn i centrala Karlstad.

Närservice

Lunchrestauranger och bageri/café finns i fastigheten bredvid. Tio minuters promenadväg till centrum där all tänkbar service finns.

Kommunikationer

Tio minuters gångavstånd till tåg- och busscentral. Lätt att nå via E18.

Sökhjälp