Skriv ut

Skapa PDF

Lagergrens gata 2, Kanikenäset

karlstad

Fräscha kontorsrum i en representativ miljö. Här finns färdigmöblerade kontor från 12 kvm och tillgång till flera konferensrum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 12 m²

Karta

Information

Beskrivning

I kontorshotell Plus har vi kontorrum för 1-7 personer. Kontoren är möblerade med höj- och sänkbart skrivbord, förvaringsmöbel och besöksstol. Du behöver bara ta med dig din dator och skrivbordsstol och komma igång! I hyran ingår bredband, postservice och tillgång till utrustat kök/fikarum med kaffemaskin samt 9 konferens-/samtalsrum. Utöver det finns även en bokningsbar relax med bastu och biljardbord, samt en föresläsninggssal med plats för 80 personer till förfogande. Vår bemannade reception tar emot dina besökare vardagar 8-17. Besöksparkering finns.

Utförande

Byggår: 1990

Planlösning: Barkassen kontorshotell hittar du på Lagergrens gata 2. På entréplan finns vår bemannade reception, som tar emot dina besökare. Kontorsrummen är av blandad storlek och finns på plan 1 av 4.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 12

Omgivning

Omgivning/natur: Fastigheten ligger i Karlstad Business Park, ett expansivt och mycket attraktivt område vid inre hamn i centrala Karlstad.

Närservice: Lunchrestauranger och bageri/café finns i fastigheten. Tio minuters promenadväg till centrum där all tänkbar service finns.

Kommunikationer: Tio minuters gångavstånd till tåg- och busscentral. Lätt att nå via E18.

Sökhjälp