Skriv ut

Skapa PDF

Årstaängsvägen 21 C, Liljeholmen Marievik

stockholm

BusinessHUB Marievik/Liljeholmen ger dig en inspirerande arbetsplats - några timmar i månaden, halvtid eller heltid eller eget kontor. Välkommen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell, Övrigt
Storlek: 400 m²
Tillträde: 2018-01-01 omgående
Karta

Information

Beskrivning

-Inga investeringskostnader , - möbler ingår , internetuppkoppling , utskrifter , kaffemaskin. - Konferens- och samtalsrum med uppkoppling till skärm . - Enkelt att hyra och snabb inflyttning och flexibilitet . - Stort pentry med all utrustning i avkopplande loungemiljö. Stockholms södra knutpunkt i sjönära områden Marievik ligger centralt på Liljeholmen , en egen stadsdel med bekväm närhet till Hornstull och Södermalm. Området har en mix av kontorsfastigheter, service och bostäder . Välkomna till oss på BusinessHUB.

Utförande

Våningsplan

1 av 1

Antal rum

200, anpassningsbart

Planlösning

Öppna fräscha lokaler , härlig arbetsmiljö ! Både stora och mindre konferensrum som bokas via vårat nätverk.

Teknisk information

Uppvärmning

ja

Hiss

Ja

Ventilation

ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 400
Övrigt 200

Ekonomi

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Omgivning/natur

Marievik ligger centralt i Liljeholmen, en egen stadsdel med bekväm närhet till Hornstull och Södermalm. Området Marievik har en mix av kontorsfastigheter, service och bostäder med vacker utsikt över Åstavikens vatten . Nära till Liljeholmscenrum , och på andra sidan Liljeholmsbron har du hela Hornstulls och söders utbud av bustiker och resturanger.

Företag i närheten

Ja

Parkeringsmöjligheter/garage

Finns i fastigheten och samt i området.

Närservice

Ja

Kommunikationer

På promenadavstånd ligger knutpunkten Liljeholmen med tunnelbana, tvärbana och bussar och det tar ca 10 min in till stockholms city. I närliggande Årstaberg finns pendeltåg. Med bil tar du dig direkt ut på E4 och E18. gång - och cyckelvägarna mellan city och Marievik samt vidare söderut är väl utbyggda.

Skyltläge

Ja

Vägbeskrivning

Vi är strategiskt belägen vid Södertäljevägen och Liljeholmsbron. Alldeles runt knuten finns natur och promenadstråk längs Liljeholmskajen, flexibel och du kan forma innehåll och uttryck pricis som du vill . Parkering för bil,cyckel finns båda i fastighetenkällarplan och i ett gemensamt fristående garage.

Övrig information

Övrigt

Välkommen till Marievik! Marievik ligger längs omtyckta Liljeholmskajen som idag är ett av Stockholms större bostads- och kontorsområden. Här finns en mix av nationella och internationella företag. Det gröna och livliga området ligger precis intill den härliga strandpromenaden runt Årstaviken. Ett sjönära område där du finner ett brett utbud av närservice så som pressbyrå, gym, frisör, bank, kemtvätt, restauranger och caféer. Ett par minuters promenad bort ligger Gallerian Liljeholmstorget som erbjuder 90 butiker och restauranger. På andra sidan bron ligger Hornstull där Tantolundens gröna naturområden finns. I Hornstull finner du stora utbud av butiker, restauranger, barer och service.

Filmer

Årstaängsvägen 21 C, Liljeholmen Marievik
Årstaängsvägen 21 C
Sökhjälp