Liljeholmen Marievik
| Stockholm

Favorit Dela

Årstaängsvägen 21C

BusinessHUB Marievik/Liljeholmen ger dig en inspirerande arbetsplats - några timmar i månaden, halvtid eller heltid eller eget kontor. Välkommen.

 • Kategori:

  Kontor, Kontorshotell/Coworking, Övrigt

 • Tillträde:

  2020-01-01 omgående

 • Pris/överlåtelseavgift:

  ja

 • Kontrakt:

  Flexibla avtal

 • Storlek:

  400 m²

-Inga investeringskostnader , - möbler ingår , internetuppkoppling , utskrifter , kaffemaskin. - Konferens- och samtalsrum med uppkoppling till skärm . - Enkelt att hyra och snabb inflyttning och flexibilitet . - Stort pentry med all utrustning i avkopplande loungemiljö. Stockholms södra knutpunkt i sjönära områden Marievik ligger centralt på Liljeholmen , en egen stadsdel med bekväm närhet till Hornstull och Södermalm. Området har en mix av kontorsfastigheter, service och bostäder . Välkomna till oss på BusinessHUB
 • Total yta

  400 m2

Service och bekvämligheter


Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

ja

I hyran ingår:

Värme, skatt, el, moms


Utförande

Fastighetsbeteckning:

ja

Våningsplan:

1 av 1

Antal rum:

200

Planlösning:

Öppna fräscha lokaler , härlig arbetsmiljö ! Både stora och mindre konferensrum som bokas via vårat nätverk.


Teknisk information

Uppvärmning:

ja

Lokalen kan nås via:

Centralt

Ventilation:

ja

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Marievik ligger centralt i Liljeholmen, en egen stadsdel med bekväm närhet till Hornstull och Södermalm. Området Marievik har en mix av kontorsfastigheter, service och bostäder med vacker utsikt över Åstavikens vatten . Nära till Liljeholmscenrum , och på andra sidan Liljeholmsbron har du hela Hornstulls och söders utbud av bustiker och resturanger.

Företag i närheten:

Ja

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns i fastigheten och samt i området.

Närservice:

Ja

Kommunikationer:

På promenadavstånd ligger knutpunkten Liljeholmen med tunnelbana, tvärbana och bussar och det tar ca 10 min in till stockholms city. I närliggande Årstaberg finns pendeltåg. Med bil tar du dig direkt ut på E4 och E18. gång - och cyckelvägarna mellan city och Marievik samt vidare söderut är väl utbyggda.

Skyltläge:

Ja

Vägbeskrivning:

Vi är strategiskt belägen vid Södertäljevägen och Liljeholmsbron. Alldeles runt knuten finns natur och promenadstråk längs Liljeholmskajen, flexibel och du kan forma innehåll och uttryck pricis som du vill . Parkering för bil,cyckel finns båda i fastighetenkällarplan och i ett gemensamt fristående garage.


Övrig information

Övrigt:

Välkommen till Marievik! Marievik ligger längs omtyckta Liljeholmskajen som idag är ett av Stockholms större bostads- och kontorsområden. Här finns en mix av nationella och internationella företag. Det gröna och livliga området ligger precis intill den härliga strandpromenaden runt Årstaviken. Ett sjönära område där du finner ett brett utbud av närservice så som pressbyrå, gym, frisör, bank, kemtvätt, restauranger och caféer. Ett par minuters promenad bort ligger Gallerian Liljeholmstorget som erbjuder 90 butiker och restauranger. På andra sidan bron ligger Hornstull där Tantolundens gröna naturområden finns. I Hornstull finner du stora utbud av butiker, restauranger, barer och service.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

susanne edin

Partner

susanne edin

susanne@businesshub.se

073- VISA NR 073-5936803

073- VISA NR 073-5936803

Marknadsförs av BusinessHub bonhagen AB
Årstaängsvägen 21C
11743 STOCKHOLM
businesshub.se
Årstaängsvägen 21C