Skriv ut

Skapa PDF

Armégatan 40, Solna

solna

Nyrenoverade moderna kontorslokaler i Solna!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 400 - 2 500 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Lokalerna anpassas i samråd med ny hyresgäst till moderna kontor, antingen till öppna planlösningar eller rumslösningar. Fastigheten är pelarbyggd vilket gör lokalerna flexibla och med gott om fönster som ger bra ljusinsläpp. En välkomnande och representativ entré har totalrenoverats och möter besökare in i fastigheten. Intill entrén finns ett stort konferensrum att hyra vid behov. Det finns lastintag via en godsmottagning med hiss upp till planen. Sammanlagt går det att hyra ca 2500 kvm i tre plan.

Utförande

Byggår

1988

Renoveringsår

2018

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 400 2 500

Omgivning

Närservice

Vid T-bana Västra Skogen som ligger ca 5 minuter bort finns allmän service som apotek, pressbyrå, restauranger och närbutiker. Huvudsta Centrum ligger ca 5 minuter bort och att promenera till Solna Centrum tar cirka 15 minuter. Mälaren med Pampas Marina ligger endast 5 minuters promenad från fastigheten. Att cykla in till city längs Karlbergskanalen tar cirka 15 minuter.

Kommunikationer

T-bana: Från fastigheten till T-Centralen tar det cirka 12 minuter (5 minuters promenad till Västra Skogen och 7 minuter med t-banan, linje 10 eller 11). Till Solna Centrum och Kista tar det 2 respektive 10 minuter med tunnelbanan. Pendeltåg: Vid Solna Station, en hållplats med t-banan från Västra Skogen.

Vägbeskrivning

Att ta sig av och på Essingeleden och Klarastrandsleden tar cirka 3 minuter och är väldigt smidigt. Även Ulvsundaleden och Bromma flygplats är enkla att nå med bil.

Länkar

Armégatan 40
Sökhjälp