Solna
| Solna

Favorit Dela

Armégatan 40

Nyrenoverade moderna kontorslokaler i Solna!

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  400 - 2 500 m²

 • Hyra:
Lokalerna anpassas i samråd med ny hyresgäst till moderna kontor, antingen till öppna planlösningar eller rumslösningar. Fastigheten är pelarbyggd vilket gör lokalerna flexibla och med gott om fönster som ger bra ljusinsläpp. En välkomnande och representativ entré har totalrenoverats och möter besökare in i fastigheten. Intill entrén finns ett stort konferensrum att hyra vid behov. Det finns lastintag via en godsmottagning med hiss upp till planen. Sammanlagt går det att hyra ca 2500 kvm i tre plan.
 • Total yta

  2500 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 400 2 500

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Styckjunkaren 2

Byggår:

1988

Renoveringsår:

2018


Omgivning

Närservice:

Vid T-bana Västra Skogen som ligger ca 5 minuter bort finns allmän service som apotek, pressbyrå, restauranger och närbutiker. Huvudsta Centrum ligger ca 5 minuter bort och att promenera till Solna Centrum tar cirka 15 minuter. Mälaren med Pampas Marina ligger endast 5 minuters promenad från fastigheten. Att cykla in till city längs Karlbergskanalen tar cirka 15 minuter.

Kommunikationer:

T-bana: Från fastigheten till T-Centralen tar det cirka 12 minuter (5 minuters promenad till Västra Skogen och 7 minuter med t-banan, linje 10 eller 11). Till Solna Centrum och Kista tar det 2 respektive 10 minuter med tunnelbanan. Pendeltåg: Vid Solna Station, en hållplats med t-banan från Västra Skogen.

Vägbeskrivning:

Att ta sig av och på Essingeleden och Klarastrandsleden tar cirka 3 minuter och är väldigt smidigt. Även Ulvsundaleden och Bromma flygplats är enkla att nå med bil.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

AA

Uthyrare

Anneli Aspe

anneli@newproperty.se

0739 VISA NR 0739-161080

Marknadsförs av Atlasmuren Fastigheter AB
Armégatan 40
17171 Solna
atlasmuren.se
Armégatan 40