Skriv ut

Skapa PDF

Pionvägen 5, Essvik

kvissleby

I Essvik Företagscentrum kan du ge din verksamhet helt nya möjligheter. Här finns den flexibilitet du söker!

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Kontorshotell, Lager/Logistik
Hyra: Enligt överenskommelse
Storlek: 13 - 3 018 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Är du själv på företaget, eller är ni få och vill ha fler människor omkring er? Behöver du ytor för kontor, lager eller lätt industri? Är du trött på långa och dyra hyreskontrakt? I Essvik Företagscentrum finns ett nyrenoverat kontors­hotell, ett industrihotell med ytor för många olika typer av verksamheter samt gemensamma utrymmen, som mötesrum, lunchrum, toaletter och dusch. För ett mindre företag ger detta helt nya förutsättningar att driva en framgångsrik verksamhet, jämfört med arbete hemifrån eller i en egen lokal. Välj att hyra möblerat eller omöblerat, bredband via fiber ingår och här finns tillgång till skrivare, kaffe och motorvärmare.

Utförande

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

I industrihotellet finns både kall- och varmytor. Här anpassas storleken efter ditt företags behov. Minsta yta är på 185 kvm och det finns möjlighet att hyra upp till 3000 kvm. Inflyttning kan ske omgående om så önskas. I kontorshotellet finns 18 kontorsrum som är 13-18 kvm stora, enligt den renoveringsplan som finns i dagsläget. Här har man även tillgång till gemensamma mötesrum, fikarum och toaletter. Även här kan inflyttning ske omgående om så önskas. Grundhyra för ett kontorsrum är 3 000 kr/mån (exkl moms). Möblerat kontor (skrivbord, stol och hurts): +300 kr/mån (exkl moms). Kontraktet har tre månaders löpande uppsägningstid. Detta ingår i hyran: Eget kontorsrum, 13 kvm Bredband via fiber Parkering Tillgång till mötesrum Städning av allmänna utrymmen Tillgång till gemensamma utrymmen, såsom lunchrum, toaletter, dusch, veranda etc. Kaffeautomat och skrivare finns och kan nyttjas till ett självkostnadspris.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 13 18
Lager/Logistik 185 3 000

Ekonomi

Hyra

Enligt överenskommelse

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Ja

Kommunikationer

Närheten till Kvisslebys centrum med restauranger, mataffär och butiker gör läget attraktivt, i kombination med goda bussförbindelser in till Sundsvall, som ligger cirka 1,6 mil bort.

Länkar

Sökhjälp