Zakrisdalsvägen 26

Zakrisdal , Karlstad
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 - 230 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell/Coworking

Trevligt kontorshotell med blandade kontorsstorlekar från 10 m2 till 230 m2. Vi har lokaler för den enskilde företagaren och för större företag.

Kontorshotellet har enstaka kontor med tillgång till gemensamma lunchrum tillsammans med övriga hyresgäster. Det finns även några ytor som har fler kontor samlade och som har egna ytor för lunchrum/konferens m.m. Här finns möjlighet att komma med egna lösningar då vi är mycket flexibla i att anpassa lokalerna efter önskemål. I hyran ingår parkering och det finns gott om parkeringsplatser. Bussförbindelse finns i anslutning till området. Konferensrum finns tillgängliga för våra hyresgäster. Hela området Zakrisdal Fastigheter är inhägnat och bevakat.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 230

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Zakrisdal 1:10

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Via södra porten, i närheten av Zakrisdalsudden. Bredvid en stor parkering och busshållplats. Lunchrestaurang finns i angrensande byggnad.

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Zakrisdal Fastigheter är inbäddat i lugn och skön naturmiljö. Här finns möjlighet till trevliga lunchpromenader, ner till Zakrisdalsudden eller bara vandra runt slingan på området

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter

Närservice:

På området finns lunchrestaurang och Bergvik köpcentrum ligger bara några minuter bort med bil

Skyltläge:

Vid den södra porten

Vägbeskrivning:

Zakrisdal ligger i närhet till E 18 och Bergvik i den västra delen av Karlstad.

Kommunikationer

Hit kan du ta Dig med både bil och buss. Åker du buss tar du linje 7 från Karlstads centrum, bussen går var 20:e minut och tar ca 15min
Zakrisdalsvägen 26