Skriv ut

Skapa PDF

Zakrisdalsvägen 26, Zakrisdal

karlstad

Trevligt kontorshotell med blandade kontorsstorlekar från 10 m2 till 230 m2. Vi har lokaler för den enskilde företagaren och för större företag.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 10 - 230 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Kontorshotellet har enstaka kontor med tillgång till gemensamma lunchrum tillsammans med övriga hyresgäster. Det finns även några ytor som har fler kontor samlade och som har egna ytor för lunchrum/konferens m.m. Här finns möjlighet att komma med egna lösningar då vi är mycket flexibla i att anpassa lokalerna efter önskemål. I hyran ingår parkering och det finns gott om parkeringsplatser. Bussförbindelse finns i anslutning till området. Konferensrum finns tillgängliga för våra hyresgäster. Hela området Zakrisdal Fastigheter är inhägnat och bevakat.

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

Via södra porten, i närheten av Zakrisdalsudden. Bredvid en stor parkering och busshållplats. Lunchrestaurang finns i angrensande byggnad.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 230

Omgivning

Omgivning/natur

Zakrisdal Fastigheter är inbäddat i lugn och skön naturmiljö. Här finns möjlighet till trevliga lunchpromenader, ner till Zakrisdalsudden eller bara vandra runt slingan på området

Parkeringsmöjligheter/garage

Goda parkeringsmöjligheter

Närservice

På området finns lunchrestaurang och Bergvik köpcentrum ligger bara några minuter bort med bil

Kommunikationer

Hit kan du ta Dig med både bil och buss. Åker du buss tar du linje 7 från Karlstads centrum, bussen går var 20:e minut och tar ca 15min

Skyltläge

Vid den södra porten

Vägbeskrivning

Zakrisdal ligger i närhet till E 18 och Bergvik i den västra delen av Karlstad.

Zakrisdalsvägen 26
Sökhjälp