Skriv ut

Skapa PDF

Norra Bulltoftavägen 65, Kirseberg

malmö

Enkelt kontor som anpassas efter er verksamhet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 427 m²
Karta

Information

Utförande

Våningsplan

3

Planlösning

Enkelt kontor med rumsindelning för anpassning till er verksamhet.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 427

Omgivning

Omgivning/natur

Denna fastighet ligger precis vid Beijers park vilket ger dig möjlighet att ta en skön lunchpromenad. Kort historik om parken: Parken anlades 1885 av grosshandlarna Gottfried och Lorens Beijer och 1901 övertogs parken av staden, och 1904 öppnades den för allmänheten. År 1908 fastställdes namnet Beijers plantering, vilket ändrades 1936 till det nuvarande. Den anlades ursprungligen på ett flygsandsfält med naturliga kullar. Numera består den av högstammiga bokbestånd, en slåtteräng, damm och generösa gräsytor. Källa: Wikipedia.

Närservice

I fastigheten finns livsmedelsbutik. Är du i behov av mer shopping och riktigt stort utbud av butiker är du nära Värnhemstorget där köpcentrat Entré ligger. Där finns det gott om lunchutbud, frisörer och shopping.

Kommunikationer

Skånetrafikens linje 4 har hållplats precis utanför fastigheten. Denna busslinje går med täta mellanrum vilket gör pendlingen mycket smidig. Kommer du med bil så är det lätt att parkera. Det är gratis parkering på gatorna i området. Föredrar du fast parkeringsplats finns det möjlighet att hyra parkeringsplats inne på gården.

Norra Bulltoftavägen 65
Sökhjälp