Skriv ut

Skapa PDF

Hejaregatan 30, Samarkand

växjö

Lokal i närheten av Grand Samarkand om 243 kvm. Lämplig för exempelvis mäklerifirma. Kontakta handläggare för ytterligare information.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 243 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Lokal i närheten av Grand Samarkand om 243 kvm. Lämplig för exempelvis mäklerifirma. Kontakta handläggare för ytterligare information.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 243

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i Växjös äldre västra industriområde, gränsande till Värendsvallen. Växjö är Smålands näst största tätort med ca 80 000 invånare. Staden är nästan helt omgivet av sjöar, från Helgasjön i norra delen av staden till Södra Bergundasjön och centralt belägna Växjösjön. Växjö har ett mycket omtalat kultur och nöjesutbud, exempel på detta är Växjö konserthus som är ett av landets största. Växjö fick stadsrättigheter år 1342 och blev universitetsstad år 1999. Växjö är unik i sitt slag vad gäller sin minskade klimatpåverkan och har fått flera internationella utmärkelser, bl.a. beskrev brittiska BBC Växjö som Europas grönaste stad vilket sedan blev stadens varumärke och ett tecken på stadens vision för framtiden. Stadens näringsliv är rikt och mångfacetterat. Här finns omkring 7 000 företag i en dynamisk blandning av storlekar och branscher, inte minst glastillverkningen i Glasriket som ger eko världen över. Växjö är idag en expansiv stad med centrum för en snabbt växande handel. Exempel på butiker i handelsområdet är Grand Samarkand (köpcentrum), Intersport, OnOff, Systembolaget, Siba, Elgiganten, Rusta, Toys r us och Hemma. Närmaste granne är ICA Maxi.

Närservice

Fastigheten ligger i ett mycket bra handelsläge i utkanten av Samarkand köpcentrum där flera restauranger och butiker finns. Bensinstation finns även i närheten. Området har ca 1700 parkeringsplatser, efter ombyggnad.

Kommunikationer

Lätttillgängligt från Växjös ringled. Bussar varje halvtimme från centrum.

Hejaregatan 30
Sökhjälp