Skriv ut

Skapa PDF

Granvägen 1, Björnänge

söderhamn

Ta chansen att etablera ditt företag i nyrustade lokaler på Björnänge Företagshotell. Gemensamt kök, konferensrum, toaletter m.m.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Hyra: 1 100 kr/m²/år. Ej specificerad: Andel 0 kr/m² och år, Belopp 0 kr/m² och år.
Storlek: 12 - 40 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Kontorshotellet utökar med ytterligare nyrenoverade kontorsrum! Moderna kontorsrum i olika storlekar med fiberuppkoppling. Som hyresgäst på kontorshotellet erbjuds du tillgång till fräscha lokaler, gemensamt kök och möjlighet till att boka konferensrum för enklare möten. Vill du också bli en del av vår kontorsgemenskap? Varmt välkommen till oss på FastPartner.

Utförande

Våningsplan

3

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 12 40 1 100

Ekonomi

Hyra

1 100 kr/m²/år. Ej specificerad: Andel 0 kr/m² och år, Belopp 0 kr/m² och år.

Omgivning

Omgivning/natur

I anslutning till E4an Industri- och bostadsområde nära Söderhamns centrum. Söderhamn är en aktiv kustkommun i södra Hälsingland med ca 27 000 invånare. E4 och Ostkustbanan bidrar till att göra Söderhamn till en centralt belägen del av Sverige. En viktig kommunikationslänk är även sjöfarten. I kommunen finns fyra stora hamnar.

Närservice

Centralt läge, 1 km till butiker och service i Söderhamn centrum.

Kommunikationer

Beläget nära infartsleden från E4. Närhet till Rececentrum med tåg- och bussförbindelser. Med tåg är restiden till Arlanda mindre än 2 timmar. Busshållplats finns 50 m från fastigheten.

Sökhjälp