Lager/Logistik Upplagsvägen 34
Lager/Logistik Upplagsvägen 34
Lager/Logistik Upplagsvägen 34
Lager/Logistik Upplagsvägen 34
Lager/Logistik Upplagsvägen 34
Lager/Logistik Upplagsvägen 34
Lager/Logistik Upplagsvägen 34

Årsta | Stockholm

Favorit Dela

Upplagsvägen 38

Lagringsutrymme om 60 m² med 2,5m takhöjd lämpligt för kort- eller långtidslagring. Tillgängligt för omedelbar inflyttning. Pris 7 500 kr/mån(ex moms).

Beskrivning

Låsbart utrymme i större gemensam lokal i Årsta om 60 m² med 2,5m takhöjd. Utrymmet är lämpligt för kort- eller långtidslagring. Vår lagerlokal ligger i Årsta närheten av motorvägspåfarten och nära Södermalm i direkt anslutning till vårt bemannade kontor. Tillgängligt för omedelbar inflyttning. Pris 7 500 kr/mån (exkl moms) Vi har även andra tillgängliga lagringsutrymmen från 10 - 250 m² för 125 kr/m² i månaden (exkl moms) och kan anpassa utrymmet efter era behov. • Hög säkerhet med kameraövervakning i realtid med inspelning och larm. • Bemannat kontorstid, vardagar 08-18 • Fri parkering utanför • Värme, fastighetsskatt etc ingår • Lastkaj tillgänglig och truckhjälp samt last- & losshjälp finns • Vi erbjuder även transporter till och från lagret Ring eller maila oss för visning av lokalen! Mer info på www.budmicke.se. Telefon 08-82 80 08
  • Total yta

    60 m2


Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

7 500 kr 7 500 kr/månad

Utgångshyra kr/m2/år:

1500

Hyreskostnad:

1 500 kr/m²/år

I hyran ingår:

Värme, skatt, el


Omgivning

Företag i närheten:

JA

Parkeringsmöjligheter/garage:

JA


Övrig information

Övrigt:

BudMicke är eventbranschens logistikpartner. Som logistikpartner till kultur-, musik- och underhållningsbranschen ser BudMicke till att utrustning, dekor och teknik kommer på plats i rätt tid till evenemangen. Vi har många års erfarenhet och en välanpassad fordonsflotta som klarar de flesta uppdrag samt ca 7 000 m² lagringsyta i Årsta och Järna. Vi är lösningsorienterade, engagerade och flexibla. BudMicke arbetar alla timmar på dygnet, alla årets dagar. www.budmicke.se.


Visa hela beskrivningen

Länkar

Kontaktuppgifter

SS

Simon

info@budmicke.se

08-8 VISA NR 08-828008

Marknadsförs av BM Eventlogistik AB
budmicke.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Upplagsvägen 38