Skriv ut

Skapa PDF

Sandholmsgatan 2, Lamberget

karlstadkarlstad

Lamberget Sandholmsgatan. Stor lager och logistikfastighet med bra kommunikationer och intressanta utvecklingsmöjligheter.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 4 760 m²
Tillträde: Enl. ök
Karta

Information

Beskrivning

Stor lager och logistikfastighet i attraktivt industriområde med bra kommunikationer och intressanta utvecklingsmöjligheter. Ny trafikled och bro byggs 2017 i området vilket kommer att förbättra fastighetens transportförbindelser ytterligare. På fastigheten finns en byggnad med varm- och kallager samt kontors- och personalytor. Den totala ytan uppgår till 7 285 kvadratmeter varav 6 500 utgör varm- och kallagerytor och 365 kontors- och personalytor. Lagerdelen har en fri takhöjd om 3,5 respektive 6 meter och fyra större inlastningsportar med invändiga lastkajer. Dessutom finns två lagertält på Fastigheten om 576 respektive 218 kvadratmeter. Den 21500 m2 stora och till mestadels asfalterade tomten är inhägnad med två låsbara grindar. Fastigheten kan nås via bil, tåg och båt. Bra möjlighet att lyfta upp båtar ur Klarälven för förvaring. Fastigheten möjlig att dela upp i mindre enheter.

Utförande

Byggår

1976

Renoveringsår

2010

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Lager på bottenplan. Kontor, wc, omkläd, dusch och konferensrum på bottenplan. Kontor, kök och konferensrum på plan 1. Samtliga kontor har älvutsikt, luftkonditionering och FTX-ventilation.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 360
Lager/Logistik 3 200
Övrigt 1 200

Omgivning

Omgivning/natur

Asfaltytor med grönytor mot strandlinje, sjötomt

Företag i närheten

Ahlsell, Selga, Dahl, Caverion, Lambertsson, Nordic-crane, Karlstad-byggtjänst, NCC mm

Parkeringsmöjligheter/garage

Mycket stora Parkeringsytor

Närservice

Gott om restauranger i närheten. Fastigheten ligger i en förlängning av Sågverksgatan som bi.a. är Karlstads grossistgata för installatörer

Övrig information

Övrigt

Möjligheternas fastighet med enorm potential, nära centrum.

Sandholmsgatan 2
Sökhjälp