Södra Förstadsgatan 4

Centrum , MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

287 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Modernt kontor med sekelskifteskänsla! Mitt i city, i en lugn och representativ fastighet.

Välkommen in i denna pampiga fastighet som nu finns tillgänglig för ert företag att flytta in i. Unik kontorslokal med utsikt över Malmö och ett perfekt läge mitt i centrala Malmö med närhet till både tåg- och bussförbindelse. Lokalens 287 kvadratmeter är väldigt väldisponerade och en generös takhöjd i alla rum. Här erbjuds stort konferensrum, flera kontorsrum, kök och toaletter. På Södra Förstadsgatan 4 har du närheten till stan, utsikt över Malmös takåsar och kommunikationen runt hörnet. Välkommen att kontakt oss för mer information eller boka visning!

Ytor

  • Total yta:

    287 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Delfinen 17

Våningsplan:

5

Planlösning:

Planlösningen är till största del kontorsrumsindelad.

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Belägen på gågata mitt i city, med stadens puls alldeles inpå knuten.

Närservice:

Området har ett fantastiskt utbud av restauranger och shopping, både längs gågatan och längs sidogator och intilliggande torg.

Kommunikationer

Till centrala Malmö tar man sig enkelt med buss, tåg, bil eller cykel. En kort promenad bort ligger Triangeln med nedfart till Citytunneln, via tåg härifrån når man snabbt både Malmö Centralstation och Köpenhamn/Kastrup på ca 25 minuter.
Södra Förstadsgatan 4

Om Volito Fastigheter AB

Volito Fastigheter äger och förvaltar kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i Malmöregionen. Verksamheten grundades 1997 och präglas av långsiktighet, effektiv förvaltning, hög servicegrad och nära relationer till kunder och partners. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt bestånd och att stärka vår närvaro i Malmös mest attraktiva områden. Målet är inte att bli marknadens största aktör utan att positionera oss som den bästa avseende förvaltning och kundrelationer. Beståndet omfattar 21 fastigheter, fördelade på kontor, handel och bostäder, med en sammanlagd yta på 92 000 kvadratmeter. Tillsammans med Peab Projektutveckling äger och förvaltar vi även The Point och Quality Hotel View i Hyllie.

Volito Fastigheter AB

Skeppsbron 3

211 20 MALMÖ

www.volitofastigheter.se

Fler annonser från Volito Fastigheter AB