Sollentuna
| Sollentuna

Favorit Dela

Skolvägen 14

Ljust och fräscht kontor till bra hyra. Trevlig fastighet med bra kommunikationer. Senaste hyresgästen använde lokalen som utbildningslokal.

 • Kategori:

  Kontor

 • Hyra:

  1 400 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer el 70 kr/m² och år, värme 70 kr/m² och år, fastighetsskatt 56 kr/m² och år.

 • Storlek:

  240 m²

Trevligt område i Sollentuna precis invid Norrvikens Pendeltågstation. Butik med Inredning och färg i samma fastighet. ICA Nära Norrviken ligger precis i närheten.
 • Total yta

  240 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 240 1 400

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1400


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gärdsmygen 4

Byggår:

1983


Omgivning

Omgivning/natur:

Sollentunas läge är förträffligt, mellan Stockholm och Arlanda. Området rymmer natursköna omgivningar såsom grönskan kring Edsvikens vatten, liksom flera levande centra med service, affärer och företag.

Närservice:

Sollentuna Centrum erbjuder förutom goda luncher och trevliga butiker en mängd olika serviceinträttningar såsom, bank, post, systembolag och apotek.

Kommunikationer:

Med bil tar du dig till Arlanda flygplats på 25-30 min, Bromma flygplats på 15-20 min. En mängd bussar går via Sollentuna till bla. Kista, Danderyd och Mörby. Med pendeltåg tar du dig till Stockholms Central.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

AT

Uthyrare

Andreas Tangen

andreas.tangen@kungsleden.se

08-5 VISA NR 08-503 052 77

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
Warfvinges väg 31
11251 STOCKHOLM
kungsleden.se
Skolvägen 14

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör