Skriv ut

Skapa PDF

Rotebergsvägen 9, Rotsunda Strand

sollentuna

Trivsamma kontorsrum på 10 kvm i historisk miljö med goda kommunikationer hyrs ut på kort eller längre tid. Rummen går att hyra med eller utan möbler.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Hyra: I hyran ingår tillgång till lunch- och fikarum som delas med övriga hyresgäster. Städningen av de gemensamma lokalerna sköts av fastighetsägaren.
Storlek: 10 - 10 m²
Tillträde: 2019-01-07 Trevliga små kontor
Karta

Information

Utförande

Byggår

1898

Renoveringsår

2018

Antal rum

1

Planlösning

Rummen ligger både på plan 1 och 2 i Wesströmska huset. Utöver det egna rummet har Ni tillgång till gemensamma lokaler som lunch- och fikarum samt toaletter vilka städas varje dag.

Teknisk information

Uppvärmning

Direktverkande el

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 10

Ekonomi

Hyra

I hyran ingår tillgång till lunch- och fikarum som delas med övriga hyresgäster. Städningen av de gemensamma lokalerna sköts av fastighetsägaren.

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Omgivning/natur

Rotsunda Strand är Sollentunas oas så nära Arlanda och E4:an men ändå grönskande idylliskt med Norrvikens norra strand alldeles inpå knuten samt historiska vibrationer med gott om fornminnen. På sommaren finns en badplats alldeles intill och på vintern plogas en 14 km lång isbana på Norrviken.

Företag i närheten

Medirest, 3M, Vardaga, Villaägarna, Loomis

Parkeringsmöjligheter/garage

Goda, i anslutning till kontoret (fria besöksparkeringar)

Närservice

I grannhuset har nyligen öppnats en utomordentlig restaurant Rotsunda Kök och Bar. Troligen en av Sollentunas bästa lunchrestauranger.

Kommunikationer

Utmärkta. Till pendeltåget (Rotebro norra) tar det ca. 8 minuter att promenera. Med pendeltåget når Ni Arlanda på 10 minuter och T-Centralen på 22. Om ni åker bil når Ni Arlanda inom en kvart. Flera busslinjer finns. Närhet till E4:an samt anslutning till E18 (både väst och ost) möjliggör utmärkt tillgänglighet med bil till hela norra delen av Stockholms län.

Övrig information

Övrigt

Kontrakt tecknas från 6 månader. Rotsunda Strands kontor kombinerar det bästa av det egna kontoret och kontorshotell. I området finns flexibilitet att växa genom att hyra större lokaler. Möjlighet finns till och från att hyra större eller mindre lager/förråd. Området mixar på ett levande sätt boende i form av radhus, brf, äldreboenden, vandrarhem, hotell, kontor, lättare lager och centralkök.

Länkar

Rotebergsvägen 9
Sökhjälp