Rotsunda Strand | Sollentuna

Favorit Dela

Rotebergsvägen 9

Trivsamma kontorsrum på 10-20 kvm i historisk miljö med goda kommunikationer hyrs ut på kort eller längre tid. Rummen går att hyra möblerade.

  • Total yta

    20 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 20

Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, skatt, el


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ruletten 4

Byggår:

1898

Renoveringsår:

2018

Antal rum:

1

Planlösning:

Rummen ligger både på plan 1 och 2 i Wesströmska huset. Utöver det egna rummet har Ni tillgång till gemensamma lokaler som lunch- och fikarum samt toaletter vilka städas varje dag.


Teknisk information

Uppvärmning:

Direktverkande el


Omgivning

Omgivning/natur:

Rotsunda Strand är Sollentunas oas så nära Arlanda och E4:an men ändå grönskande idylliskt med Norrvikens norra strand alldeles inpå knuten samt historiska vibrationer med gott om fornminnen. På sommaren finns en badplats alldeles intill och på vintern plogas en 14 km lång isbana på Norrviken.

Företag i närheten:

Medirest, 3M, Vardaga, Villaägarna, Loomis

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda, i anslutning till kontoret (fria besöksparkeringar)

Närservice:

I grannhuset har nyligen öppnats en utomordentlig restaurant Rotsunda Kök och Bar. Troligen en av Sollentunas bästa lunchrestauranger.

Kommunikationer:

Utmärkta. Till pendeltåget (Rotebro norra) tar det ca. 8 minuter att promenera. Med pendeltåget når Ni Arlanda på 10 minuter och T-Centralen på 22. Om ni åker bil når Ni Arlanda inom en kvart. Flera busslinjer finns. Närhet till E4:an samt anslutning till E18 (både väst och ost) möjliggör utmärkt tillgänglighet med bil till hela norra delen av Stockholms län.


Övrig information

Övrigt:

Kontrakt tecknas från 6 månader. Rotsunda Strands kontor kombinerar det bästa av det egna kontoret och kontorshotell. I området finns flexibilitet att växa genom att hyra större lokaler. Möjlighet finns till och från att hyra större eller mindre lager/förråd. Området mixar på ett levande sätt boende i form av radhus, brf, äldreboenden, vandrarhem, hotell, kontor, lättare lager och centralkök.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

CF

Carl-magnus Fernqvist

carlmagnus.fernqvist@rotsundastrand.se

0729 VISA NR 0729887789

Marknadsförs av Rotsunda Strand
rotsundastrand.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Rotebergsvägen 9