Skriv ut

Skapa PDF

Hälsingegatan 49, Vasastan

stockholm

The Park expanderar på Hälsingegatan 49. I mitten av mars öppnar vi 755 ytterligare kvadrat och har ett fåtal platser kvar.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 5 - 755 m²
Karta

Information

Beskrivning

The Park är ett personligt co-working space. Vi erbjuder flexibla och skräddarsydda lösningar för dig och ditt företag på två attraktiva adresser i centrala Stockholm. Utöver kontorsplatser så erbjuder The Park konferenslösningar från 4 upp till 70 personer och stora eventytor. Idag har vi över 350 personer och 150 företag i vårt nätverk. The Park är en del av Sprout Park som även inkluderar; Britny, Hyper Island & Sprout Advance. Hos oss ingår all service du kan tänkas behöva för att kunna lägga full fokus på din verksamhet som bland annat: -Wifi -Tillgång till kontoret dygnet runt, 7 dagar i veckan -Bemannad reception -Konferenslokaler -Fredagsfrukost -Ett exklusivt in-house nätverk -Afterworks -Larm -Städning -Kaffe/te -Utskrifter/scanner -Post- och budhantering Varmt välkomna hit på en visning av våra lokaler!

Utförande

Byggår

1928

Renoveringsår

2017

Våningsplan

4 av 6

Antal rum

anpassningsbart

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 5 755

Ekonomi

I hyran ingår

Värme, el

Omgivning

Omgivning/natur

Stadsmiljö med Observatorieparken på andra sidan gatan

Närservice

Ett stort utbud av barer, restauranger, matbutiker och shopping alldeles utanför dörren

Kommunikationer

The Park ligger centralt i Stockholm, mitt emot Observatorieparken och Handelshögskolan. Rådmansgatans tunnelbaneuppgång ligger i samma byggnad och du har promenadavstånd till T-centralen

Länkar

Sökhjälp