Skriv ut

Skapa PDF

Sveavägen 98, City

stockholm

Det unika med The Park är klimatet som du inte visste att du saknade. Just nu har vi en ledigt kontorsrum på 50 kvm ledig på Sveavägen 98.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor, Kontorshotell

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

5 - 50 m²

Karta

Information

Beskrivning

The Park är ett personligt co-working space. Vi erbjuder flexibla och skräddarsydda lösningar för dig och ditt företag på två attraktiva adresser i centrala Stockholm. Utöver kontorsplatser så erbjuder The Park konferenslösningar från 4 upp till 70 personer och stora eventytor. Idag har vi över 350 personer och 150 företag i vårt nätverk. The Park är en del av Sprout Park som även inkluderar; Britny, Hyper Island & Sprout Advance. JUST NU har vi ett kontorsrum på ca 50 kvm som passar för upp till 13 personer ledig! Maila eller ring oss för mer info och priser! Hos oss ingår all service du kan tänkas behöva för att kunna lägga full fokus på din verksamhet som bland annat: -Wifi -Tillgång till kontoret dygnet runt, 7 dagar i veckan -Bemannad reception -Konferenslokaler -Fredagsfrukost -Ett exklusivt in-house nätverk -Afterworks -Larm -Städning -Kaffe/te -Utskrifter/scanner -Post- och budhantering Vi ligger på fyra våningsplan på Sveavägen 98 med fantastiskt utsikt över Observatorielunden. Varmt välkomna hit på en visning av våra lokaler!

Utförande

Byggår

1928

Antal rum

anpassningsbart

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 5 50

Ekonomi

I hyran ingår

Värme, el

Omgivning

Omgivning/natur

Stadsmiljö med Observatorieparken på andra sidan gatan

Närservice

Ett stort utbud av barer, restauranger, matbutiker och shopping alldeles utanför dörren

Kommunikationer

The Park ligger centralt i Stockholm, mitt emot Observatorieparken och Handelshögskolan. Rådmansgatans tunnelbaneuppgång ligger i samma byggnad och du har promenadavstånd till T-centralen

Länkar

Sökhjälp