Centrala Visby | Visby

Favorit Dela

Artillerigatan 11

Här kan du få en lokal med både celllkontor och storrum på plan 2 i fastigheten med en fantastisk utsikt över det vackra gamla militärområdet.

Beskrivning

En fantastisk lokal med vackra fönster och härlig utsikt. Den passar för ca 15-20 arbetsplatser beroende på hur man vill arbeta. Lokalen är idag uppdelad i 1 storrum för ca 10 personer samt 5 cellkontor för 1 person i varje och 4 grupprum. Lokalen har även ett vilrum eller ett avskiljt mötesrum samt ett rum som tidigare har använts som postrum.
  • Total yta

    360 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Mullvaden 41

Byggår:

1903


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten byggdes år 1903 och består av 6 olika byggnader och ligger belägen i gamla A7-området. Hyresgäster i fastigheten är bland annat Sveriges Radio, Skattemyndigheten och Barlingbo Bryggeri.

Närservice:

Fastigheten ligger med promenadavstånd till Österport som tar dig innanför ringmuren och till Östercentrum. Där finner du all tänkbar service så som restauranger, butiker, bank och hotell. I en av byggnaderna som tillhör fastigheten finner du restaurangen Bryggeriet Mat & Malt.

Kommunikationer:

Bussförbindelser, ligger enbart 5 minuter bort.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Pierre Trast

Förvaltare

Pierre Trast

pierre@stenvalvet.se

08-5 VISA NR 08-508 942 50

072- VISA NR 072-543 28 48

Marknadsförs av Fastighets AB Stenvalvet
stenvalvet.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Artillerigatan 11

Om Fastighets AB Stenvalvet

Stenvalvet bildades 2010 och ägs av Kyrkans Pensionskassa, Kåpan pensioner försäkringsförening och Stiftelsen för Strategisk Forskning. Stenvalvet är ett fastighetsbolag med fokus på lokaler innehållande samhällsnyttig verksamhet. Stenvalvet äger fastigheter för ca 12 miljarder kr. Bolagets affärsidé är att äga, aktivt förvalta och utveckla samhällsfastigheter i Sverige.

Fler annonser från denna annonsör