Artillerigatan 11

Centrala Visby , Visby
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

360 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Här kan du få en lokal med både celllkontor och storrum på plan 2 i fastigheten med en fantastisk utsikt över det vackra gamla militärområdet.

En fantastisk lokal med vackra fönster och härlig utsikt. Den passar för ca 15-20 arbetsplatser beroende på hur man vill arbeta. Lokalen är idag uppdelad i 1 storrum för ca 10 personer samt 5 cellkontor för 1 person i varje och 4 grupprum. Lokalen har även ett vilrum eller ett avskiljt mötesrum samt ett rum som tidigare har använts som postrum.

Ytor

  • Total yta:

    360 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Visby Mullvaden 41

Byggår:

1903

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten byggdes år 1903 och består av 6 olika byggnader och ligger belägen i gamla A7-området. Hyresgäster i fastigheten är bland annat Sveriges Radio, Skattemyndigheten och Barlingbo Bryggeri.

Närservice:

Fastigheten ligger med promenadavstånd till Österport som tar dig innanför ringmuren och till Östercentrum. Där finner du all tänkbar service så som restauranger, butiker, bank och hotell. I en av byggnaderna som tillhör fastigheten finner du restaurangen Bryggeriet Mat & Malt.

Kommunikationer

Bussförbindelser, ligger enbart 5 minuter bort.
Artillerigatan 11

Om Fastighets AB Stenvalvet

Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter. I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom utbildning, vård & omsorg, rättsväsende och myndigheter. Vi arbetar för att skapa goda och långsiktiga relationer till våra hyresgäster. Framtidens samhälle skapar vi tillsammans.

Fastighets AB Stenvalvet

Adolf Fredriks Kyrkogata 2

111 37 STOCKHOLM

www.stenvalvet.se

Fler annonser från Fastighets AB Stenvalvet