Lokalen har gott om skyltyta mot Stortorget
Lokalen ligger i bästa läge mitt i centrala Södertälje
Ljus och välkomnade entré från Stortorget/Gästgivaregatan
Del av lokalens entrédel på gatuplan
I bottenvåningens bakre delar finns två kontors-/mötesrum
Den stora öppna ytan på övervåningen
På övervåningen finns även flera kontors-/mötesrum
Interntrappan leder direkt till den öppna ytan på övervåningen
Den stora öppna ytan på övre plan, med trappan ned till nedervåningen
En av de två gallerförsedda dörrarna mot garaget, samt transporthissen till nedervåningen
Övervåningen med den långa fönsterraden mot Stortorget
De två kontorsrummen med utsikt över Stortorget ligger i anslutning till den stora öppna ytan
Ett av de två mindre kontorsrummen med utsikt över Stortorget
Ett av de två mindre kontorsrummen med utsikt över Stortorget
Lokalen har ett fräscht pentry med pausyta och dörr direkt till garaget
Gästgivaregatan 3 ligger mitt i centrala Södertälje, vid Stortorget
Planritning - Gästgivaregatan 3 - Plan BV och 1 - 336 kvm

Södertälje Centrum | Södertälje

Favorit Dela

Gästgivaregatan 3, BV & vån 1

Toppmodern ledig lokal med entré och gott om skyltyta mot Stortorget i Södertälje.

Beskrivning

Denna butiks-/kontorslokal ligger i bästa läge mitt i centrala Södertälje, på Gästgivaregatan 3, med ingång direkt mot Stortorget. Lokalen har ett förstklassigt skyltläge och de stora skyltfönstren ger lokalen gott om ljusinsläpp och perfekta möjligheter till exponering av såväl varu- som tjänsteutbud. Lokalen är toppmodern och i mycket gott skick och är fördelad över två våningsplan - en mindre yta om 79 kvm på gatuplan, samt en större yta på övre plan om 257 kvm. Övervåningen nås med både en interntrappa och en internhiss som klarar tung last. Golven i lokalen är genomgående försedda med mörkt grå textilmattor och ytskikt på väggar och tak är vitmålade. De olika kontors-/mötesrummen har gott om glaspartier som tar tillvara och sprider ljuset. Lokalen har tidigare fungerat som en kombination av butik i gatuplan med kontor på övre plan och kan med fördel användas som såväl kontor som butik/showroom, eller som en fortsatt blandning av båda. Här finns de rätta förutsättningarna för att profilera sitt varumärke på bästa sätt i Södertäljes mest centrala läge.
  • Total yta

    336 m2


Utförande

Planlösning:

Den del av lokalen som ligger på gatuplan är sammanlagt ca 79 kvm och består av en stor öppen yta med entré och skyltfönster mot Stortorget, samt ett par mötesrum i de inre delarna. En trappa upp finns den större delen av lokalen, som är ca 257 kvm och som till övervägande delar består av en stor öppen yta med en lång rad av stora fönster med utsikt över Stortorget och kyrkan. Här finns även ett flertal kontors-/mötesrum och förrådsrum, ett fräscht pentry med pausyta samt RWC med duschkabin. Övervåningen nås även smidigt direkt från garaget via två dörrar.


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger mitt i Södertälje centrum och dess härliga stadsmiljö med närhet till både natur och kultur. Den ligger ett stenkast från Södertälje kanal och Maren med sin småbåtsbåthamn.

Närservice:

I Södertäljes centrum finns ett fullfjädrat utbud av butiker och restauranger för alla smaker. Fastigheten ligger invid Storgatan och Stortorget, så mer centralt kan det bokstavligen inte bli. Strax intill finns tre shoppinggallerior där butikerna erbjuder en stor variation av välkända butikskedjor och lokala butiker. Södertälje har ett rikt kulturutbud med både konsthall, bibliotek, kulturhus, flera musikscener, teatrar och biografer.

Kommunikationer:

De flesta av stadsbussarna har hållplats precis utanför fastigheten med en rad olika busslinjer som tar dig både till närområdet och grannkommunerna. På några minuters promenad finns Centralstationen med pendeltåg som tar dig till Stockholms Centralstation på 40 minuter. I fastigheten finns ett stort garage, och i området finns även lättillgängliga parkeringsplatser. Södertälje nås främst genom E4 och E20 som sammanbinder Södertälje med Stockholm och övriga landet, men också genom kommunens goda tågförbindelser, då Södertälje är en av de största knutpunkterna för landets tågtrafik.

Vägbeskrivning:

Fastigheten ligger vid Stortorget i centrala Södertälje och nås enkelt via avfarterna från Turingegatan/Stockholmsvägen eller via Järnagatan/Köpmangatan.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Ulrica Sjölund

Uthyrare

Ulrica Sjölund

ulrica.sjolund@nordicpm.se

070- VISA NR 070-6568014

Marknadsförs av Nordic PM AB
nordicpm.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Gästgivaregatan 3, BV & vån 1

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Fler annonser från denna annonsör