Bjurögatan 48

Östra Hamnen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

20 m²

Pris

14 kvm 2500 kr/mån (1 person) 20 kvm 3600 kr/mån (2 personer) 28 kvm, 4750 kr/mån (3 personer) Hyran inkluderar: parkering, internet, värme, va, f-skatt, vent, städ allmänna utrymmen, kök, konferens, larm

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Ett trevligt kontorsrum i ett kontorshotell som inkluderar allt du behöver. Storlekar från 14-28 kvm, parkering, internet 100 mbit och mer.

Välkommen till detta fantastiska kontorshotell som är det perfekta valet för företag eller team. Här finns allt du behöver för en effektiv och inspirerande arbetsmiljö, inklusive tillgång till konferensrum och ett stort lunchrum där du kan koppla av och ladda upp inför eftermiddagen.

Du kommer att ha en egen postbox om så behövs och lobbyområde för att ta emot dina besökare och leveranser. Dessutom finns det möjlighet att hyra till förråd, vilket ger dig extra lagringsutrymme för dina dokument och material.

Alla kontorsrum har renoverats och innehåller moderna faciliteter, inklusive värme, ventilation och höghastighetsinternet. Dessutom ingår parkering och städning av allmänna utrymmen i hyran.

Så tveka inte att boka en visning och upptäck själv allt som detta fantastiska kontorshotell har att erbjuda. Vi är säkra på att du kommer att trivas och kunna arbeta produktivt i denna inspirerande miljö. Kontakta oss idag för att boka en visning!

Ytor

  • Total yta:

    20 m2

Ytbeskrivning

Dessa renoverade kontorsrum är det perfekta valet för företag eller team. Med storlekar som sträcker sig från 14kvm till 28kvm, finns det gott om utrymme att arbeta bekvämt och produktivt. 14kvm- 1 person 20kvm- 2 personer 28kvm- 3 personer Inredningen är modern och funktionell, med fokus på effektivitet och kreativitet. Och med nyrenoverade faciliteter är det här det perfekta valet för dig som söker ett professionellt och inspirerande arbetsutrymme. Så varför inte boka en visning och se själv allt som detta fantastiska kontorsrum har att erbjuda? Vi är säkra på att du kommer att bli imponerad och att detta kommer att vara en plats där du trivs och kan blomstra. Kontakta oss idag för att boka en visning!

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Korttidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

6 mån löpande kontrakt

Tillträde:

Omgående

Prisinformation:

Hyror från 2500 kr/mån + moms ink allt! 14kvm-28kvm

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

14 kvm 2500 kr/mån (1 person) 20 kvm 3600 kr/mån (2 personer) 28 kvm, 4750 kr/mån (3 personer) Hyran inkluderar: parkering, internet, värme, va, f-skatt, vent, städ allmänna utrymmen, kök, konferens, larm

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Rönnskär 5

Renoveringsår:

2018

Våningsplan:

3 av 3

Antal rum:

1

Planlösning:

Välkommen till dessa ljusa och fina kontor som är tillgängliga för uthyrning! Belägna på våning 2 och 3 av 3 i denna imponerande fastighet, har du fantastisk utsikt och naturligt ljus som kommer att förbättra din arbetsdag. Med moderna faciliteter och ett professionellt intryck är dessa kontor idealiska för dig som söker en effektiv och inspirerande arbetsmiljö. Och med möjligheten att välja mellan två våningar, finns det gott om utrymme för att hitta det perfekta kontoret för dina behov. Så tveka inte att boka en visning och upptäck själv allt som dessa fantastiska kontor har att erbjuda. Vi ser fram emot att höra från dig!

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Ny ventilation i hela kontoret FTX

Omgivning

Omgivning/natur:

Spillepengens naturområde

Företag i närheten:

Flertal

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering på fastigheten

Närservice:

Resturang Malmö , matvagn, Circle K, fridstidsområde m.m https://www.malmorestaurang.se/matsedel

Skyltläge:

Ja, ut mot Bjurögatan som är en huvudled

Kommunikationer

Buss, motorväg, nära centrum
Bjurögatan 48

Om Eroom Förvaltningsbolag

Välkommen till Eroom Förvaltning – Framtidens Fastighetspartner! Vi äger och förvaltar fastigheter i Sofielunds Industriområde, Norra Grängesbergsgatan, Östra Grevie och Östra hamnen i Malmö. Med 47 000 kvm kontor, lager, handel och industri samt 270 nöjda hyresgäster, är vi en ledande aktör på Malmös fastighetsmarknad. Vi strävar efter att samarbeta med hyresgäster, fastighetsägare och Malmö Stad för att bidra till stadens positiva utveckling. Vår filosofi är: hög service, låga hyror och win-win för alla parter. Välj Eroom Förvaltning för era lokalbehov och upplev en företagskultur präglad av samarbete och hållbarhet.

Eroom Förvaltningsbolag

Norra Grängesbergsgatan 20

214 50 MALMÖ

www.eroom.se

Fler annonser från Eroom Förvaltningsbolag