Engelbrektsgatan 28, Avenyn, GÖTEBORG - Kontor
Engelbrektsgatan 28, Avenyn, GÖTEBORG - Kontor

Avenyn | GÖTEBORG

Favorit Dela

Engelbrektsgatan 28

Beskrivning

I denna fastighet från 1929, med en vacker fasad i ljus puts och med smidesbalkonger, erbjuder vi en modern vindslokal på 450 kvm. Den representativa entrén och trapphuset har bevarade detaljer från ursprungsåret. Lokalen som är helt modern, har snedtak och en otrolig utsikt över takåsarna och Avenyn. Idag är det en kombination av öppet landskap och storkontor och här finns även bastu och dusch. Det charmiga pausutrymmet ligger i fastighetens tornkupol och har fönster i tre väderstreck. Det är stor flexibilitet gällande lokalens utformning och vi anpassar den efter era önskemål. Inflyttning kan ske under Q2 2020.
  • Total yta

    450 m2


Utförande

Byggår:

1929


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Säg Avenyn, och alla vet att det handlar om Göteborg paradgata. Vårt eleganta turiststråk med breda trottoarer som leder en upp till Götaplatsen och Poseidonstatyn. Här ligger ett par av stadens högklassiga hotell, butiker i alla former och ett brett utbud av stiliga kaféer och restauranger. Engelbrektsgatan,kanske den största av Avenyns tvärgator, är en del av Avenyområdet.

Kommunikationer:

Engelbrektsgatan och Avenyområdet är lättillgängligt oavsett hur man väljer att transportera sig dit. Kollektivtrafiken, spårvagnar och bussar, har flera hållplatser på eller i direkt anslutning till Avenyn. Flygbussen direkt från Landvetter flygplats stannar på Avenyn. Och trots sitt centrala läge finns här goda parkeringsmöjligheter med såväl Heden, parkeringshus och Vasastaden nästgårds.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

EC

Uthyrare

Emma Carlsson

Emma.Carlsson@wallenstam.se

031- VISA NR 031-743 95 32

Marknadsförs av Wallenstam AB
wallenstam.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Engelbrektsgatan 28

Om Wallenstam AB

Som en av de största aktörerna på lokalmarknaden i Göteborg bygger, skräddarsyr och förvaltar vi cirka 500 000 kvm kommersiell yta. Våra lokaler finns framförallt i eftertraktade innerstadslägen, men även i populära närområden. För dig betyder det många spännande lokaler att välja mellan och snabb hjälp när dina lokalbehov förändras. Vi ser långsiktigt på vår relation och en hjärtefråga för oss är att ge bra service snabbt och att följa och stötta ditt företags utveckling över tiden. Att anpassa lokalerna för din verksamhet är en självklarhet för oss!

Fler annonser från denna annonsör