Skriv ut

Skapa PDF

Hyllie_Vattenparks gata 12, Hyllie

malmö

Möten, människor och magi. Vi erbjuder dig möjligheterna i Hyllies vassaste fastighet - The Edge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 190 - 7 547 m²
Tillträde: Q4 2019
Karta

Information

Beskrivning

Hyllie är i stark expansion just nu. Det är ett av Malmös viktigaste utvecklingsområden som fullt utbyggt kommer att omfatta ca 9 000 bostäder och lika många arbetsplatser. Här finns några av Malmös nya profilbyggnader - Emporia, Malmö Arena, Point Hyllie och den nya MalmöMässan. Områdets stora fördel och grundförutsättning är Citytunneln som ger Hyllie exceptionellt goda kommunikationer, det är den första och sista tågstationen i Sverige. Köpenhamns internationella flygplats ligger bara 12 minuter bort. Konferenser, mässor, evenemang, hotell och en tågstation på en och samma plats. Här planerar Midroc Property Development för ca 7 700 kvm kontor med bästa kommunikationsläge. Varje våningsplan är ca 770 kvm stort. Projektet ligger granne med nya MalmöMässan, knappt 300 meter från Citytunnelns uppgång. Byggnaden kommer att uppföras i 10 våningar och ligga i förlängningen av Arenagatan intill nya MalmöMässan. Intill det nya kontorshuset och MalmöMässan kommer det att uppföras ett parkeringshus med plats för ca 360 bilar. Projektet kommer att uppfylla kraven för EU Green Building samt Miljöbyggnad, nivå Silver.

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 190 7 547

Omgivning

Omgivning/natur

I hissen, en vanlig måndagsmorgon, ska du känna en positiv förväntan. Du är på väg mot en plats där kreativ magi kan uppstå mellan människor och idéer. Det kräver en miljö som är skapad för nya arbetssätt och som även möter framtidens behov. En plats där du och dina kollegor kan mötas och inspireras och som visar att ni är uppskattade.

Närservice

Dessutom finns all tänkbar shopping, restauranger och service, alldeles runt hörnet.

Kommunikationer

Läget i Hyllie ger dig direkt anslutning till Köpenhamn och resten av världen med Öresundtågen.

Övrig information

Övrigt

Vi förvandlar idéer till verklighet! Midroc Property Development utvecklar fastigheter, såväl kommersiella lokaler som bostäder. Vi arbetar med projekt från ax till limpa, från markförvärv till färdig byggnad. Visionen är att skapa de mest intressanta affärerna för våra kunder. I verksamheten ingår även förvaltning av fastigheter. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till Stockholm och Öresundsregionen.

Dokument

Länkar

Sökhjälp