Skriv ut

Skapa PDF

Rubanksgatan 9, Knivsta

knivsta

Ett låglager mitt i Knivsta nära till E4a.

Fakta

Typ av ledig lokal

Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

600 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Ett öppet lager på 600 kvm som idag användas av ett läkemedelsföretag. Lokalen ligger på andra våningen och ma kommer åt den via en större hiss som klarar 1600 kg. Takhöjden är 3,3 m till 4 m. Man kan lätt komma åt lokalen när det är en stor körplan framför fastigheten.

Utförande

Våningsplan

2

Planlösning

Ett öppet lager med 4 m i takhöjd. Ligger på andra våningen med en stor varuhiss.

Övrigt

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta (2014). Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet. Besök gärna vår hemsida www.fastpartner.se för mer info.

Övrigt

Takhöjd

3,3 m

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastbil - långtradare

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 600

Omgivning

Omgivning/natur

Ar Knivsta Företagspark är kommunens viktigaste arbetsområde. Området är i stark tillväxt. Det unika läget i Arlandaregionen, de extremt goda kommunikationerna och de attraktiva omgivningarna innebär stora fördelar för en mångfald av företag. I området finns redan ett 50-tal företag etablerade. Här finns också ett högklassigt konferenshotell och en bensinstation med servicebutik.

Närservice

Lokalen ligger ca 200 m från Nova Park som är ett konferansområde. Där finns det hotell och spa anläggning. Det finns även en uppskattad restaurang där. Här ligger en av de mest välbesökta Statoil mackar i området. Det finns även bygghandel i området.

Kommunikationer

Företagsparken AR ligger intill motorvägen E4 mellan Stockholm och Uppsala. Knappa 50 km norr om centrala Stockholm, 10 km från Arlanda flygplats, 19 km söder om Uppsala och 40 km väster om Norrtälje/Kapellskär.

Sökhjälp