Skriv ut

Skapa PDF

Rubanksgatan 9, Knivsta

knivsta

Skyltläge ut mot E4:an!

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 329 - 929 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Ett öppet lager och kontor på mellan 329 -929 kvm som ligger på 1 trappa. Tillgängligheten är god med en stor lasthiss med en kapacitet på 1600 kg som försöjer lokalen genom en dubbeldörr. Takhöjden är 3,3 m till 4 m. Man når lokalen via en stor körplan framför fastigheten.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Planlösning

Ett öppet lager med 4 m i takhöjd. Ligger på andra våningen med en stor varuhiss.

Teknisk information

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastbil - långtradare

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 329 929

Omgivning

Omgivning/natur

AR Knivsta Företagspark är kommunens viktigaste arbetsområde och är i stark tillväxt. Det unika läget i Arlandaregionen, de extremt goda kommunikationerna och de attraktiva omgivningarna innebär stora fördelar för de företag som finns etablerade i området. Idags läget finns det ett 50-tal företag etablerade här. I närområdet finns ett konferenshotell samt en bensinstation med servicebutik.

Närservice

Lokalen ligger ca 200 m från Nova Park som är ett konferensområde. Där finns det hotell och spa anläggning. Det finns även en uppskattad restaurang där. Här ligger en av de mest välbesökta Statoil mackar i området. Det finns även bygghandel i området.

Kommunikationer

Företagsparken AR ligger intill E4:an mellan Stockholm och Uppsala. Knappa 50 km norr om centrala Stockholm, 10 km från Arlanda flygplats, 19 km söder om Uppsala och 40 km väster om Norrtälje/Kapellskär.

Övrig information

Övrigt

Lasthissen mäter B2,2 x D3,45 x H2,3 meter och tar 1600 kg.

Rubanksgatan 9
Sökhjälp