Skriv ut

Skapa PDF

Bokgatan 24, Norra Sofielund

malmö

Rymlig kontorslokal på 102,8 kvm i nyproducerat hus!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 103 m²
Tillträde: 2019-12-01 Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen kan användas både som kontor eller butik. Öppen kontorsyta eller butik med personalrum/pentry, hwc, wc-omkl, dusch och förråd/städ. Dubbla ingångar. Stora skyltfönster mot gata. Vi söker inte restaurang, livsmedel eller förening till denna lokal.

Utförande

Byggår

2014

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 103

Omgivning

Omgivning/natur

Norra Sofielund ligger norr om Lönngatan mellan Nobelvägen och Lantmannagatan. Bebyggelsen består till stor del av flerbostadshus byggda mellan 1910 och 1938 och har därefter renoverats vid ett par tillfällen. Anmärkningsvärt för Norra Sofielunds fastigheter är att nästan alla byggnader har fyra våningar. Norra Sofielund gränsar till Möllevången. I området kan man hitta flera småbutiker, jouraffärer, restauranger och pizzerior.

Kommunikationer

Buss stannar på olika ställen runt Norra Sofielund.Det är lätt och nära att cykla till centrala Malmö och välskötta cykelbanor förbinder stadsdelen med resten av stan. Det tar ungefär 15-20 minuter att promenera till centrum i rask takt. På 10 minuters promenad når du Södervärn med goda bussförbindelser samt Triangelns tågstation.

Bokgatan 24
Sökhjälp