Norra Sofielund | Malmö

Favorit Dela

Bokgatan 24

Rymlig kontorslokal på 102,8 kvm i nyproducerat hus!

Beskrivning

Lokalen kan användas både som kontor eller butik. Öppen kontorsyta eller butik med personalrum/pentry, hwc, wc-omkl, dusch och förråd/städ. Dubbla ingångar. Stora skyltfönster mot gata. Vi söker inte restaurang, livsmedel eller förening till denna lokal.
  • Total yta

    103 m2


Utförande

Byggår:

2014


Omgivning

Omgivning/natur:

Norra Sofielund ligger norr om Lönngatan mellan Nobelvägen och Lantmannagatan. Bebyggelsen består till stor del av flerbostadshus byggda mellan 1910 och 1938 och har därefter renoverats vid ett par tillfällen. Anmärkningsvärt för Norra Sofielunds fastigheter är att nästan alla byggnader har fyra våningar. Norra Sofielund gränsar till Möllevången. I området kan man hitta flera småbutiker, jouraffärer, restauranger och pizzerior.

Kommunikationer:

Buss stannar på olika ställen runt Norra Sofielund.Det är lätt och nära att cykla till centrala Malmö och välskötta cykelbanor förbinder stadsdelen med resten av stan. Det tar ungefär 15-20 minuter att promenera till centrum i rask takt. På 10 minuters promenad når du Södervärn med goda bussförbindelser samt Triangelns tågstation.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

MT

Uthyrare

Madeleine Tillberg

lokaler@mkbfastighet.se

040- VISA NR 040-31 37 41

Marknadsförs av MKB Fastighets AB
mkbfastighet.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Bokgatan 24

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

Fler annonser från denna annonsör