Fosie | Malmö

Favorit Dela

Kantyxegatan 25B

Snyggt, fräscht lager med kontor i toppskick!

Beskrivning

Ljusa, fräscha lokaler med stilren inredning i hög standard. De 220 kvm är fördelat på ca 125 kvm lager med högt i tak och mekanisk port, 95 kvm kontor med kontorslandskap, konferensrum och pentry .Det finns omklädningsrum med dusch.
  • Total yta

    220 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Dubbelknappen 4

Byggår:

2009


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är placerad i Fosie som representerar företag inom de flesta brancher.

Närservice:

Området Fosie karaktiseras som en stad i staden med varuhus och detaljhandel, bilfirmor, banker, restauranger, ridhus och galoppbana.

Kommunikationer:

Perfekt läge nära allt. Transporter till och från området sker enkelt via inre- och yttre ringvägen. Bra bussförbindelser till och från Malmö centrum.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Dokument

Kontaktuppgifter

Helena Dellborg

Uthyrare

Helena Dellborg

helena.dellborg@kungsleden.se

040- VISA NR 040-17 44 25

0706 VISA NR 0706-6856660

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
kungsleden.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Kantyxegatan 25B

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör