Skriv ut

Skapa PDF

Åvägen 24, Gårda

göteborg

Kontor, studior och ensemblerum 20-115 kvm i Brewhouse.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 20 - 115 m²
Karta

Information

Beskrivning

Brewhouse är ett kulturkluster i centrala Göteborg där människor och idéer får kraft att växa. I huset jobbar ett hundratal kreatörer, ofta med musik som gemensam nämnare. Konsertarena, restaurang, inkubator och stark företagarförening finns redan. Brewhouse startades på initiativ av Business Region Göteborg, som är Göteborgsregionens bolag för näringslivsutveckling. Uppdraget är att bidra till ökad lönsamhet och sysselsättning inom de kulturella och kreativa näringarna.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 20 115

Omgivning

Närservice

I Gårda finns ett stort utbud av lunchrestauranger och i Focus-huset finns både ICA Focus och andra butiker. Valhallabadet, CityGym och SATS ligger alldeles i närheten.

Kommunikationer

De närliggande hållplatserna Liseberg, Korsvägen och Scandinavium trafikeras av ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Vid Lisebergsstationen finns tillgång till pendeltågstrafik. Parkeringsplatser finns att hyra på gården och även i garaget under huvudbyggnaden.

Övrig information

Övrigt

Uthyrning av lokaler i Brewhouse sker i samarbete mellan Brewhouse och Higab. Välkomna att höra av er till Brewhouse (031-83 41 00, info@brewhouse.se) eller Thomas Rasmussen på Higab. Varje onsdag kl 14-15 visar Brewhouse de lediga lokalerna. Anmälan görs till info@brewhouse.se.

Länkar

Åvägen 24
Sökhjälp