Gårda | Göteborg

Favorit Dela

Åvägen 24

Kontor, studio och ensemblerum 115 kvm i Brewhouse.

Beskrivning

Brewhouse är ett kulturkluster i centrala Göteborg där människor och idéer får kraft att växa. I huset jobbar ett hundratal kreatörer, ofta med musik som gemensam nämnare. Konsertarena, restaurang, inkubator och stark företagarförening finns redan. Brewhouse startades på initiativ av Business Region Göteborg, som är Göteborgsregionens bolag för näringslivsutveckling. Uppdraget är att bidra till ökad lönsamhet och sysselsättning inom de kulturella och kreativa näringarna.
  • Total yta

    115 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gårda 28:13


Omgivning

Närservice:

I Gårda finns ett stort utbud av lunchrestauranger och i Focus-huset finns både ICA Focus och andra butiker. Valhallabadet, CityGym och SATS ligger alldeles i närheten.

Kommunikationer:

De närliggande hållplatserna Liseberg, Korsvägen och Scandinavium trafikeras av ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Vid Lisebergsstationen finns tillgång till pendeltågstrafik. Parkeringsplatser finns att hyra på gården och även i garaget under huvudbyggnaden.


Övrig information

Övrigt:

Uthyrning av lokaler i Brewhouse sker i samarbete mellan Brewhouse och Higab. Välkomna att höra av er till Brewhouse (031-83 41 00, info@brewhouse.se) eller Thomas Rasmussen på Higab. Varje onsdag kl 14-15 visar Brewhouse de lediga lokalerna. Anmälan görs till info@brewhouse.se.


Visa hela beskrivningen

Länkar

Kontaktuppgifter

Thomas Rasmussen

Thomas Rasmussen

thomas.rasmussen@higab.se

031- VISA NR 031-368 53 67

Marknadsförs av Higab
higab.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Åvägen 24

Om Higab

Higab är ett fastighetsbolag inom Göteborgs Stad. Vi äger och förvaltar många av husen som är karaktäristiska för staden som till exempel Feskekôrka, Konserthuset, Gamla Ullevi och Stora Teatern. Totalt uppgår fastighetsbeståndet till cirka 300 byggnader om drygt 670 000 kvadratmeter. Vi erbjuder ändamålsenliga lokaler till små och medelstora företag inom både offentlig och privat sektor. Våra kunder finns inom en mängd olika verksamheter, från kultur-och utbildningsinstitutioner till småföretag. Som hyresvärd vill vi vara en långsiktig partner med god service och lyhördhet för ditt företags behov.

Fler annonser från denna annonsör