Högsbo/Sisjön
| VÄSTRA FRÖLUNDA

Favorit Dela

Norra Långebergsgatan 4

Lättillgängligt kontor mitt i Sisjön.

 • Kategori:

  Kontor

 • Hyra:

  1 100 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer el 45 kr/m² och år, värme 69 kr/m² och år, fastighetsskatt 32 kr/m² och år.

 • Storlek:

  375 m²

Fräscht kontor på plan 2 mitt i Sisjön med ca 25 arbetsplatser med blandad planlösning. Lokalen är ljus och trevligt och nyrenoverad. Fastigheten ligger i expansivt och spännande område med god service i närområdet. Parkering finns intill fastigheten och ingår i hyran.
 • Total yta

  375 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 375 1 100

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1100


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Högsbo 36:3


Omgivning

Närservice:

I området finns all tänkbar service med 421 på promenadavstånd och bron över till Sisjöns handelsområde. Det finns gott om lunchrestaranger runt fastigheten.

Kommunikationer:

Goda kommunikationer mot Frölunda Torg, Mölnal och knutpunkten i Järnbrott. Snabb av- och påfart till Söderleden med det nybyggda motet.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Kicki Grönlund

Uthyrare

Kicki Grönlund

kicki.gronlund@kungsleden.se

031- VISA NR 031-755 56 44

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
Box 11284
40426 GÖTEBORG
kungsleden.se
Norra Långebergsgatan 4

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör