Danderyd
| Danderyd

Favorit Dela

Vendevägen 87

Effektivt och modernt kontor. Blandad och ljus kontorslösning med fin utsikt. Vi bygger om och renoverar i samverkan med ny hyresgäst.

 • Kategori:

  Kontor, Övrigt

 • Hyra:

  2 000 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla/Värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 84 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

 • Storlek:

  511 m²

Effektivt och modernt kontor. Blandad och ljus kontorslösning med fin utsikt. Vi bygger om och renoverar i samverkan med ny hyresgäst.
 • Total yta

  511 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 511 2 000

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2000


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Trekanten 5

Byggår:

1977

Våningsplan:

4

Planlösning:

Blandade moderna kontorslösningar med god ventilation och indragen fiber.


Omgivning

Omgivning/natur:

Här har du naturen in på knuten. Fastigheten ligger naturskönt men ändå nära kommunikationer.

Närservice:

Två restauranger finns i fastigheten. Mörby Centrum ligger på gångavstånd och erbjuder goda luncher, shopping, kassatjänst, systembolag och Friskis & Svettis mm. I fastigheten finns service i form av reception, konferens, gym, hotell och restauranger.

Kommunikationer:

Med bil tar du dig till Arlanda flygplats på 25-30 minuter, Bromma flygplats på 15-20 minuter. Vid T-bana Danderyds Sjukhus, som ligger ca 750 meter bort gångvägen, finns tunnebana och en av Stockholms största busshubbar. Tunnelbanan till T-centralen tar 13 minuter! Ca 400 meter bort ligger Roslagsbanans station Mörby.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Johan Blomkvist

Uthyrare

Johan Blomkvist

johan.blomkvist@kungsleden.se

010- VISA NR 010-151 63 03

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
Warfvinges väg 31
11251 STOCKHOLM
kungsleden.se
Vendevägen 87

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör