Skriv ut

Skapa PDF

Industrigatan 1, Östra industriområdet Svedala

svedala

71000 kvm möjligheter för handel, kontor och industri.

Fakta

Typ av mark: Handel, Industritomt, Lager/Logistik
Tomtarea: 3 200 m²
Karta

Information

Beskrivning

Svedala är en perfekt etableringsort för ditt företag! Läget, hög inflyttning, bra boendemiljö och goda kommunikationer, utbyggt bredband, skolor med hög kvalitet, brett kulturutbud, närhet till natur och friluftsliv är flera av våra fördelar. Dessutom har vi gott om plats för många nya företagsetableringar inom handel, kontor och industri. I direkt anslutning till E65 och väg 108 ligger området Östra II. Och här erbjuder vi nu färdigplanerad mark till försäljning. Lättillgängligt och med fasta tomtpriser.

Storlek

3 200 m²

Omgivning

Kommunikationer

Östra verksamhetsområdet ligger i direkt anslutning till E65 och väg 108. Området ligger 1500 m öster om centrum/järnvägsstation och med tåg tar det till exempel endast 20 minuter till Malmö C. Det är 200 meter till närmsta busshållsplats och med bil tar det 10 min att komma hit från Malmö Airport.

Övrig information

Övrigt

Inom området finns 17 lediga industritomter. Tomtstorlekarna är 3200 – 7100 kvm. Byggrätten är 50 %. Tomterna är grovterrasserade och klara för försäljning. Det finns möjlighet att ansluta till bredband genom Telia öppen fiber för företag.

Dokument

Länkar

Sökhjälp