Skriv ut

Skapa PDF

Norra Hamngatan 18, Centrum

göteborg

Modern kontor i centrala Göteborg.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 278 - 278 m²
Karta

Information

Beskrivning

Denna moderna lokal erbjuder kontorsytor i hög standard med en effektiv öppen planlösning. Den passar till företag som vill sitta mitt i centrum och ha ljusa, stora rum med flexibel disposition. I lokalen finns också en representativ entréhall, ett större rum för konferens, 3 mindre separata kontor, fräscht pentry och 3 toaletter.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

3

Planlösning

Öppen disposition erbjuder högst effektiva ytor som rymmer ca 25 arbetsplatser.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 278 278

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger direkt i hjärtat av Göteborg invid Brunnsparken och Gustav Adolfs Torg. Fastigheten skapar ett av hörnen till köpcentret Nordstan som är ett av Sveriges ledande affärscentrum. Huset kallas för Thulehuset efter uppförandet åt försäkringsbolaget 1937 och består av fem våningar med kontor, butiker och restauranger.

Närservice

Lokalen ligger mitt i city, med närhet till ett rikt utbud av butiker, restauranger, caféer och annan service.

Kommunikationer

Direkt närhet till all kommunikation i Göteborg. De flesta buss- och spårvagnslinjerna stannar i Brunnsparken som ligger precis utanför fastigheten. På bara någon minuts promenadavstånd ligger Centralstationen och Nils Ericson terminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation.

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Norra Hamngatan 18
Sökhjälp