Centrum
| Göteborg

Favorit Dela

Norra Hamngatan 18

Modern kontor i centrala Göteborg.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    278 m²

  • Hyra:
Denna moderna lokal erbjuder kontorsytor i hög standard med en effektiv öppen planlösning. Den passar till företag som vill sitta mitt i centrum och ha ljusa, stora rum med flexibel disposition. I lokalen finns också en representativ entréhall, ett större rum för konferens, 3 mindre separata kontor, fräscht pentry och 3 toaletter.
  • Total yta

    278 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Norra Hamngatan

Våningsplan:

3

Planlösning:

Öppen disposition erbjuder högst effektiva ytor som rymmer ca 25 arbetsplatser.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger direkt i hjärtat av Göteborg invid Brunnsparken och Gustav Adolfs Torg. Fastigheten skapar ett av hörnen till köpcentret Nordstan som är ett av Sveriges ledande affärscentrum. Huset kallas för Thulehuset efter uppförandet åt försäkringsbolaget 1937 och består av fem våningar med kontor, butiker och restauranger.

Närservice:

Lokalen ligger mitt i city, med närhet till ett rikt utbud av butiker, restauranger, caféer och annan service.

Kommunikationer:

Direkt närhet till all kommunikation i Göteborg. De flesta buss- och spårvagnslinjerna stannar i Brunnsparken som ligger precis utanför fastigheten. På bara någon minuts promenadavstånd ligger Centralstationen och Nils Ericson terminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation.


Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Michaela Capkova

Uthyrare

Michaela Capkova

michaela.capkova@cbre.com

0768 VISA NR 0768-94 45 46

0768 VISA NR 0768-94 45 46

Marknadsförs av CBRE
Lilla Nygatan 2
41109 Göteborg
cbre.se
Norra Hamngatan 18