Skriv ut

Skapa PDF

Tellusvägen 5-45, Tellus

vallentuna

Rum i kontorsgemenskap Tellusvägen 43. Här finns närhet till Roslagsbanan och gott om parkering. Närhet till centrum och träningshall.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 24 m²
Karta

Information

Beskrivning

Bussar och Roslagsbanan 1 minut. Fiberuppkoppling finns i fastighet Bra skick, ljusa och fräscha rum. Trevlig korridor med pentry och stort konferensrum.

Utförande

Byggår

1975

Renoveringsår

2008

Våningsplan

1 av 3

Antal rum

1

Teknisk information

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastbil - långtradare

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 24

Omgivning

Omgivning/natur

I fastigheten finns det en massa olika typer av aktörer. Ett större gym med bassäng, Här finns närmare 70 företag inom en massa olika branscher. Som t.ex. Advokater, Mäklare, Hemtjänst, m.m. Ligger bara 200 m itll Vallentuna centrum.

Närservice

Det är bara 200 m till Vallentuna centrum där det finns restauranger och andra service enheter. Men även i huset finns det frisörer, nagelvård och massörer.

Kommunikationer

Ca 5 minuters promenad från Vallentuna station och Roslagsbanan som tar dig till Östermalm på 30 minuter. Buss 610 mellan Danderyds sjukhus och Vallentuna stannar utanför.

Övrig information

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta (2014). Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet. Besök gärna vår hemsida www.fastpartner.se för mer info.

Länkar

Tellusvägen 5-45
Sökhjälp