Logga
Entré
Fastighetskarta
Tellusvägen 5-45, Tellus, Vallentuna - Kontorshotell
Tellusvägen 5-45, Tellus, Vallentuna - Kontorshotell

Tellus | Vallentuna

Favorit Dela

Tellusvägen 5-45

Rum i kontorsgemenskap Tellusvägen 43. Här finns närhet till Roslagsbanan och gott om parkering. Närhet till centrum och träningshall.

Beskrivning

Bussar och Roslagsbanan 1 minut. Fiberuppkoppling finns i fastighet Bra skick, ljusa och fräscha rum. Trevlig korridor med pentry och stort konferensrum.
  • Total yta

    100 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 12 100

Utförande

Byggår:

1975

Renoveringsår:

2008

Våningsplan:

1 av 3

Antal rum:

1


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

- lastbil - långtradare

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

I fastigheten finns det en massa olika typer av aktörer. Ett större gym med bassäng, Här finns närmare 70 företag inom en massa olika branscher. Som t.ex. Advokater, Mäklare, Hemtjänst, m.m. Ligger bara 200 m itll Vallentuna centrum.

Närservice:

Det är bara 200 m till Vallentuna centrum där det finns restauranger och andra service enheter. Men även i huset finns det frisörer, nagelvård och massörer.

Kommunikationer:

Ca 5 minuters promenad från Vallentuna station och Roslagsbanan som tar dig till Östermalm på 30 minuter. Buss 610 mellan Danderyds sjukhus och Vallentuna stannar utanför.


Övrig information

Övrigt:

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta (2014). Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet. Besök gärna vår hemsida www.fastpartner.se för mer info.


Visa hela beskrivningen

Länkar

Kontaktuppgifter

AW

Uthyrare

Axel Ward

axel.ward@fastpartner.se

08-5 VISA NR 08-56251703

08-5 VISA NR 08-56251703

Marknadsförs av Fastpartner AB
fastpartner.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Tellusvägen 5-45

Om Fastpartner AB

FastPartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till FastPartner!

Fler annonser från denna annonsör