Skriv ut

Skapa PDF

Pyramidbacken 6, Kungens Kurva

kungens kurva

BRA LÄGE! Modern kontorslokal i Kungens Kurva om 260 m² i fastighet belägen precis bredvid den nya in- och utfarten till Kungens Kurva.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 260 m²
Karta

Information

Beskrivning

Möjlighet att etablera precis vid nya in- och utfarten till Kungens Kurva. Nu finns alltså möjlighet att hyra kontor 260 kvm i en trevlig fastighet på Pyramidbacken 6 i Kungens Kurva. Lokalen är belägen i kontorshuset bredvid Stalandshuset. Dessa fastigheter ligger i sin tur precis bredvid den nya in- och utfart till E4/E20 som just nu färdigställs i området. Denna trafikplats kommer att öppnas för trafik den 1 juli 2019. I fastigheten finns fiber indraget och direkt utanför entrén finns p-platser till både anställda och besökare. Ett modernt kontor till det medelstora företaget! Restaurang finns i Stalandshuset och det är 5 minuters promenad till Heron City. Busshållplatser ligger bara 100 meter från ingången. För mer information, kontakta fastighetsförvaltare Martin Johansson, 08-640 41 40, info@stalandsfastigheter.se.

Utförande

Antal rum

anpassningsbart

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 260

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Ja

Kommunikationer

Busshållplatser ligger bara 100 meter från ingången.

Skyltläge

Möjlighet till fasadskylt finns.

Vägbeskrivning

Fastigheten ligger på Pyramidbacken 6, precis bredvid Stalands stora inredningshus i Kungens Kurva och ett stenkast från Heron City.

Länkar

Pyramidbacken 6
Sökhjälp