Skriv ut

Skapa PDF

Baltzarsgatan 25, Centrum

malmö

Hyr lokal för det lilla företaget mitt i city.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 41 - 41 m²
Karta

Information

Utförande

Byggår

1967

Renoveringsår

2011

Våningsplan

5

Planlösning

En perfekt lokal för det lilla eller kanske nystartade företaget som vill synas mitt i city. Nyrenoverad och fräsch liten kontorslokal mitt i centrala Malmö med gångavstånd till allt. Lokalen ligger på det näst översta våningsplanet i lugnt läge. Ytorna är moderna och smakfulla med vita väggar, textilmatta och nytt pentry. Lokalen består av en öppen yta samt ett kontorsrum. Det finns ett bra pentry samt toalett och förråd.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 41 41

Omgivning

Omgivning/natur

Med Malmö city utanför porten finns det liv och rörelse, promenadstråk eller service när du behöver det. Trevliga shoppingdistrikt, caféer och restauranger, post- och bankkontor - allt finns inom räckhåll.

Parkeringsmöjligheter/garage

I fastigheten finns det möjlighet att hyra garageplatser för ca 1200 kr/mån. P Malmö har hand om skötseln och hanteringen av garaget. De står även för uthyrningen av garageplatserna. Från garaget finns hiss till kontorsvåningsplanen.

Kommunikationer

På bara några minuters gångavstånd finns Centralstationen med tåg-och bussförbindelser till hela regionen. I källarplan finns ett parkeringsgarage där plats kan hyras av P-Malmö.

Dokument

Sökhjälp