Limhamns hamnområde | Limhamn

Favorit Dela

Sundskajen 22

Lokal med havsutsikt!

Beskrivning

Till denna lokal som ligger i markplan söker vi hyresgäst som vill bedriva kontors- eller butiksverksamhet! Lokalen innehåller öppen yta om 54,5 kvm + biytor i form av klädkammare, wc/dusch samt pentry. Utsikt över hamnbassängen!
  • Total yta

    64 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sundholmen 2

Byggår:

2012


Omgivning

Omgivning/natur:

Limhamns hamnområde tillhör stadsdelen Limhamn-Bunkeflo, Malmö. Fram till 1999 fanns en omfattande färjeverksamhet i hamnen. Det gick bilfärjor till Dragör i Danmark. Färjelinjen lades ned hösten innan Öresundsförbindelsen öppnade. I fiskehamnen, som är uppdelad i norra- och södra-fiskehamnen råder ständig verksamhet bland hoddor och båtar. En handfull yrkesverksamma fiskare har här sin utgångspunkt utöver åtskilliga fritidsfiskare och kutterfolk. I södra delen av hamnområdet ligger Limhamns småbåtshamn. Småbåtshamnen är den största i Malmö-området. Utanför strandlinjen ligger Ön i Limhamn. Den är inte naturlig utan består av fyllnadsmassor från Kalkbrottet. Innanför strandlinjen utvecklas hamnområdet till ett modernt bostadsområde Kajen som kommer att kallas Glasbrukskajen skapas som ett nytt promenadstråk, och som en förlängning på Ribersborgsstranden. Det nya området kommer att kallas Limhamns Sjöstad. Innanför kajen skapas en ny park, Glasbruksparken.

Kommunikationer:

Buss 4 går mellan Limhamn och Centralen, alternativt Bunkeflostrand/Klagshamn. Buss 34 går mellan Sibbarp och Värnhem, via Södervärn, och vidare mot Segevång. Med bil är det nära till Öresundsbron och E20 eller centrum. Det går även utmärkt att cykla till centrala Malmö - räkna med omkring 20 minuter.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

AA

Anna Andersson

anna.andersson@mkbfastighet.se

040- VISA NR 040-313717

Marknadsförs av MKB Fastighets AB
mkbfastighet.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Sundskajen 22

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

Fler annonser från denna annonsör