Ruskvädersgatan 18

Biskopsgården , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 000 - 1 200 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Rymligt lager med yteffektiv yta och stor markport i Arendal!

Yteffektivt lager i kommunikativa område Arendal. Lokalen om ca.1 200 kvm är stor och öppen, och har utöver en stor lagerdel även 100 kvm kontor. Markport och tillgång till gem. lastkaj för leveranser. Takhöjd 6-7 meter. Nära anslutningsvägar vid Älvborgsbron på Hisingen. Närhet till stora leder. Promenadavstånd till busshållplats Ruskvädersgatan som trafikeras av busslinje 27 och 145. Kontakta oss för mer information!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 1 000 1 200

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ruskvädersgatan 18

Planlösning:

Industri/Verkstad och ca 80 kvm kontor.

Teknisk information

Takhöjd:

6 m

Lokalen kan nås via:

- lastkaj - lastbil - långtradare

Omgivning

Omgivning/natur:

Biskopsgården, en citynära förort på Hisingen, präglas framför allt av industri- och lagerverksamhet men även av en grönskande miljö med tillgång till stora friluftsområden. Från Biskopsgården tar man sig snabbt och enkelt till bland annat företagstäta Lindholmen och handelsområdet Backaplan. Området har goda allmänna kommunikationer via spårvagnslinjerna 5, 6 och 10 samt busslinjerna 25, 27, 141 och 145 vilket gör det lätt att ta sig runt.

Ruskvädersgatan 18

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB