Skriv ut

Skapa PDF

Västra Varvsgatan 19, Västra Hamnen

malmö

Hyr kontor eller showroom på utmärkt hörnläge i välkända Glashuset.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 545 - 545 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

2000

Våningsplan

1

Planlösning

Öppen och ljus lokal som lämpar sig väl för kontorsarbete, showroom, försäljning med mera. Lokalen ligger i utmärkt hörnläge i markplan med fina exponeringsmöjligheter mot Västra Varvsgatan och Turning Torso. Den karaktäristiska glasfasaden från golv till tak, kombinerad med dryga tre meter i takhöjd, skapar en ljus och luftig atomsfär. Varierad planlösning med stora öppna ytor för arbete i landskap, 3 mindre kontor/mötesrum och ett par konferensrum. Det finns ett luftigt pentry med öppen atmosfär, skrivarutrymme och ett förråd. Installationer ligger placerade ovan undertak och dras enkelt ner till arbetsplatser som kan placeras flexibelt i de öppna ytorna. I markplan finns även en gemensam yta för samtliga hyresgäster i huset där det finns loungeytor, konferensrum samt dusch- och omklädningsmöjlighet. Det finns möjlighet till parkering med direkt ingång till kontorshuset. Välkommen till en lokal med mycket goda förutsättningar att få nöjda medarbetare!

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 545 545

Omgivning

Omgivning/natur

Masthusen ligger mitt i hjärtat av Västra Hamnen. Vår fastigheten Bilen 22 består av fyra byggnader som alla ligger i anslutning till Masttorget: Glashuset på Västra Varsgatan 19 är en modern och unik kontorsbyggnad, Masttorget 6 är ett nybyggt kontorshus som vetter mot torget. Stora Varvsgatan 17 inrymmer ICA Maxi och Västra Varsgatan 28 är ett parkeringshus. Samtliga byggnader har vackra omgivningar och närhet till strandpromenaden vid Bo01-området.

Parkeringsmöjligheter/garage

I anslutning till fastigheten finns goda parkeringsmöjligheter på både markplan och i parkeringshus.

Kommunikationer

Området trafikeras av tre stadsbusslinjer som under högtrafik avgår till och från Malmö Centralstation var femte minut. Väljer du istället en kort promenad når du närmaste Citytunnelstation på 15 minuter, och med cykel tar det cirka fem minuter till stationen. Härifrån tar du dig smidigt vidare ut i Skåne och över bron till Kastrup eller Köpenhamn. I området finns både bilpool och hyrcykelsystem.

Dokument

Västra Varvsgatan 19
Sökhjälp