Neptunigatan 2

Malmö C / Centralstationen , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

256 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Prefekt lokal med fantastiskt hörnläge.

Perfekt yta för dig som söker det lilla extra.

Övrig information

Övrigt:

Med sin runda eleganta fasad och perfekta läge är Glasvasen uppseendeväckande - en profilbyggnad! Innanför den vackra ytan väntar smarta, kreativa och yteffektiva arbetsmiljöer. I ny urban stadsmiljö mittemot stationens glashall på det nya torget erbjuder Glasvasen kontor och butiker med hög tillgänglighet för alla. Bli först på plats i den nya stadsdelen Södra Nyhamnen intill Malmö Centralstation, som börjar vid det nya torget utanför Glashallen och sträcker sig österut mellan Carlsgatan och bangården.

Ytor

  • Total yta:

    256 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Malmö Loket 1

Byggår:

2015

Renoveringsår:

2018

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Centralare än Malmö Central finns inte! Goda grannar som Malmö Högskola, Malmö Live och inom några få minuter till fots når du Gamla Väster och Stortorget med hela dess serviceutbud. Huset ligger i det mest attraktiva området för kontor idag. Samtidigt kan du ta en frisk lunchpromenad längs vattnet på tryggt avstånd från bilar. Med tåg når du Triangeln och Möllan på 2 minuter. Malmöbor och resenärer kommer idag till Malmö C för att mötas, äta, uträtta ärenden, fika mm. Detta är Malmös nya framsida! Malmö centralstation med anslutningar för tåg, citytunnel, buss, taxi samt ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. I området finns också vackra promenadstråk samt stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.

Närservice:

I Glasvasens entréplan finns idag goda grannar som bageri/café, restaurang och showroom. Ett stenkast bort på Malmö C finns mer än 15 café- och restauranger, Coop, Forex, uttagsautomat, Pocketshop, apotek mm. En kort promenad tar dig till Stortorget, Lilla torg och gågatan med citys hela utbud av restauranger, hotell, service och shopping.

Kommunikationer

Med Centralstationens hela utbud av tåg och bussar har man maximal tillgänglighet. Bilen får också plats men allra smidigast för såväl gäster som besökare är att åka kollektivt eller varför inte cykla? Bra för miljön och bra för dig!
Neptunigatan 2