Kvarngärdet | UPPSALA

Favorit Dela

Salagatan 18 A

plan4 är ett flexibelt kontorskoncept för dig som ställer höga krav på en effektiv arbetsmiljö och en inspirerande mötesplats.

Beskrivning

Entreprenörer, små företag och digitala nomader. Har du tröttnat på att ha kontoret på fickan? Eller gapar tomma skrivbord efter en mer effektiv kontorslösning? Oavsett vilket – här finns allt du behöver för att få affärerna och livet att gå ihop. Här kan du nätverka med kunder och andra företagare. Här finns allt från den sköna loungen till arbetsplats i öppet landskap. Vill du ha ett eget kontor där du kan stänga din dörr så finns det också. Eget kontor Ett litet men effektivt och toppmodernt inrett kontor där du har tillgång till nätverk och all tänkbar service men ändå kan stänga din dörr. Skrivbord En plats i öppet landskap för dig som kommer och går eller gillar när det rör på sig. Här arbetar du i vimlet med all tänkbar bekvämlighet som en ergonomiskt utformad arbetsplats kräver. Lounge En inspirerande och flexibel arbetsmiljö där du kan landa i en skön soffa eller fåtölj mellan möten. Här kan du avnjuta en kaffe och läsa tidningen, kolla din mail, språka med kollegor och kunder eller bara pausa en stund.
  • Total yta

    14 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 8 14

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kvarngärdet 27:2

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jennie Norlén

Uthyrare

Jennie Norlén

jennie.norlen@ihus.nu

018- VISA NR 018-56 29 86

070- VISA NR 070-310 04 26

Marknadsförs av Ihus
ihus.nu

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Salagatan 18 A

Om Ihus

IHUS är ett kommunalt fastighetsbolag som drivs av möjligheten att göra Uppsala bättre. Vi hyr ut kontor, industri- och lagerlokaler i ett trettiotal fastigheter både i Uppsalas centrala delar och i andra stadsdelar. Syftet är att skapa tillväxt och utveckling för staden genom att tillhandahålla rum att utvecklas i. IHUS erbjuder klimatsmarta, innovativa och dynamiska fastighetslösningar till företag som växer och utvecklas inom Uppsala. Vi är en trygg och säker hyresvärd!

Fler annonser från denna annonsör