Skriv ut

Skapa PDF

Salagatan 18 A, Kvarngärdet

uppsala

plan4 är ett flexibelt kontorskoncept för dig som ställer höga krav på en effektiv arbetsmiljö och en inspirerande mötesplats.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 8 - 14 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ett medlemskap. En möteplats. Ett flexibelt kontorskoncept för entreprenörer, små företag och digitala nomader. Här finns kontorsrum för 1-5 personer, möjlighet att sitta vid arbetsplats i öppet kontorslandskap eller i loungemiljö. Kontorshotellet plan4 erbjuder rum att utvecklas i. Här kan du välja mellan olika alternativ; Eget kontor - Ett yteffektivt och toppmodernt inrett kontor där du har tillgång till all tänkbar service, men ändå kan stänga din dörr. För 1-5 personer. Arbetsplats - En arbetsplats i öppet kontorslandskap för dig som gillar när det rör på sig. Här arbetar du i vimlet men har all tänkbar bekvämlighet som en ergonomiskt utformad arbetsplats kräver. Lounge - En inspirerande och flexibel arbetsmiljö där du kan landa i en skön soffa mellan möten. Här kan du avnjuta en kopp kaffe och kolla dina mail, språka med kollegor och kunder eller bara pausa en stund. Du väljer själv vilken servicenivå du vill ha kopplad till ditt medlemskap; SMALL - Receptionist ouch bokningsservice. Cykelpool. Post- och budservice. Städning. Teknisk support. Frukt och kaffe/te. MEDIUM (utöver utbudet i Small) - Mötesrum (10 mötestillfällen/månad). LARGE (utöver utbudet i Small och Medium) - Fri tillgång till mötesrum och bilpool. Bilvårds- och massageabonnemang. Besök gärna vår hemsida för mer information: http://www.ihus.nu/plan4/.

Utförande

Byggår

1973

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 8 14

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger centralt belägen med ett blandat utbud av bostäder, butiker och kontor. I närmaste omgivning har du Kvarnen köpcentrum och Vaksala Torg med Uppsala Konsert & Kongress. Endast ett par minuters gångväg till centrum och Resecentrum.

Närservice

I direkt närhet finns bland annat livsmedelsbutik, ett flertal lunchrestauranger, apotek och butiker. För dig som tränar finns Sats och Friskis & Svettis på intilliggande gata.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med nära till busshållplatser och ett par minuters promenad till tågstationen och Resecentrum. Med bil tar du dig enkelt både till övriga Uppsala och motorvägen mot Arlanda och Stockholm.

Sökhjälp