Gävle
| Gävle

Favorit Dela

Arkivlager

LETAR NI ETT ENKLARE SÄTT ATT ARKIVERA? – Vi hanterar er arkivering säkert och kostnadseffektivt Vi arbetar rikstäckande med logistik kring arkiv.

  • Kategori:

    Lager/Logistik

  • Storlek:

    2 000 m²

  • Hyra:
LETAR NI ETT ENKLARE SÄTT ATT ARKIVERA? Vi på Arkivera Sverige erbjuder arkivtjänster rikstäckande och våra kunder består av både företag, myndigheter och organisationer. Oavsett bransch, företagsstorlek eller typ av information hjälper vi våra kunder att lösa deras arkivhantering. Vi har lång och bred erfarenhet av arkivering av olika slag, exempelvis inom följande områden: - Nedpackning, sortering, förteckning och gallring ute hos kund - Frakter av arkivmaterial - Registrering och arkivförteckning - Digitalisering - Säker lagerhållning i godkända arkivlager - Återsökning - Gallring och destruktionstjänster
  • Total yta

    2000 m2


Övrig information

Övrigt:

Vi på Arkivera Sverige erbjuder kundanpassade lösningar för arkivering till företag, myndigheter och organisationer. Oavsett bransch, företagsstorlek eller typ av information kan vi hjälpa till att kostnadseffektivisera kundens informationshantering genom professionella lager och hanteringstjänster inom arkivering.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RH

Robert Holmström

robert.holmstrom@arkivera.com

08 5 VISA NR 08 509 204 90

Marknadsförs av Lagerkompaniet AB
Box 470
80106 Gävle
lagerkompaniet.se
Arkivlager