Skriv ut

Skapa PDF

Arkivlager, Gävle

gävle

LETAR NI ETT ENKLARE SÄTT ATT ARKIVERA? – Vi hanterar er arkivering säkert och kostnadseffektivt Vi arbetar rikstäckande med logistik kring arkiv.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 2 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

LETAR NI ETT ENKLARE SÄTT ATT ARKIVERA? Vi på Arkivera Sverige erbjuder arkivtjänster rikstäckande och våra kunder består av både företag, myndigheter och organisationer. Oavsett bransch, företagsstorlek eller typ av information hjälper vi våra kunder att lösa deras arkivhantering. Vi har lång och bred erfarenhet av arkivering av olika slag, exempelvis inom följande områden: - Nedpackning, sortering, förteckning och gallring ute hos kund - Frakter av arkivmaterial - Registrering och arkivförteckning - Digitalisering - Säker lagerhållning i godkända arkivlager - Återsökning - Gallring och destruktionstjänster.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 2 000

Övrig information

Övrigt

Vi på Arkivera Sverige erbjuder kundanpassade lösningar för arkivering till företag, myndigheter och organisationer. Oavsett bransch, företagsstorlek eller typ av information kan vi hjälpa till att kostnadseffektivisera kundens informationshantering genom professionella lager och hanteringstjänster inom arkivering.

Länkar

Arkivlager
Sökhjälp