Skriv ut

Skapa PDF

Flöjelbergsgatan 14C, Lackarebäck

mölndal

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 889 - 889 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalerna ligger i Mölndals kommun, nästan på gränsen till Göteborg, i den norra delen av Lackarebäcks industriområde. Industriområdets hyresgäster domineras av Saab Electronic Defense System men här finns även bolag som Ericsson, Honeywell, Black & Decker, Västra götalandsregionen, Friskis o Svettis m.fl etablerade. Lite öster om industriområdet finns en underbar bokskog som med sin skira grönska ger ett behagligt ljus i terrängen. Du kan göra en utflykt till Lackarebäcks Långvatten där också Mölndals och Göteborgs vattenreningsverk ligger. Husets totala yta är 3 484 m² varav 1 441 m² är lager och 2 043 m² är kontor. Kontorslokal 500-889 m² Längst upp i fastigheten på våning fem finns en penthouseliknande yta om 255 m² med öppen planlösning, stort pentry och en stor balkong i söderläge. Penthouset är med två interntrappor förbundet med en större kontorslokal om 634 m² en trappa ner, som idag har blandad planlösning. Lokalerna är mycket effektiva och kan med en blandning av rumsindelning och öppen planlösning rymma upp till 60 personer. Det går också att dela ytan till mindre enheter. Utsikten är fantastisk och fastigheten som syns väl från E 6:an har ett utmärkt skyltläge. Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information.

Utförande

Våningsplan

5

Planlösning

Flexibel.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 889 889

Omgivning

Omgivning/natur

Området, som är beläget mellan motorväg E6 och Lackarebäcksfjället norr om Gunnebogatan, är i huvudsak utbyggt och innehåller ett stort antal företag och störst av dem är Ericsson Microwave Systems AB. I områdets norra del finns ett ställverk. En förtätning och upprustning av området har startat i och med Ericssons nybyggnationer. Avstånd Mölndal C, 2km Göteborg C, 5 km.

Närservice

Nära till Mölndals Centrum med service, lunchrestauranger och caféer. Nära även till Göteborgs centrum med all tillgänglig service. I området finns flera lunchrestauranger.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6/E20. Buss 753 tar dig till Mölndal Centrum på 4 minuter. Cirka 5 minuters promenad till spårvagnshållplats Krokslätt där du enkelt tar dig till centrala Göteborg.

Flöjelbergsgatan 14C
Sökhjälp