Fosie | Malmö

Favorit Dela

Bronsyxegatan 13

I Malmös största verksamhetsområde finns det här stora lagret med tillhörande kontor, kök och matsal, två separata omklädningsrum och reception.

Beskrivning

Lagerdelen är cirka 3400 kvm med generös takhöjd (6,5 m till balk), en traditionellt väderskyddad lastficka och en invändig lastbrygga med tre portar. Utöver det finns en port i markplan och utvändigt skärmtak på nästan 300 kvm. Kontorsdelen om 1200 kvm har en egen entré och en inbjudande reception med möjlighet till showroom. Det öppna kontorslandskapet är ljust och luftigt och består till största del av en flexibel öppen planlösning, men här finns också 2–3 konferensrum och ett fräscht kök med stor matsal. I anslutning till kontoret ligger två separata omklädningsrum Totalt är fastigheten på knappt 19 000 kvm vilket ger plats åt gott om parkeringsplatser, uppställningsytor eller eventuell utbyggnad. Tomten är inhängnad med elektriskt stängsel.
  • Total yta

    4625 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Holkyxan 6


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i Fosie Industriby, Malmös största verksamhetsområde med 300 företag inom handel och industri. I omgivningen är bebyggelsen blandad och består både av höghus och industrier.

Närservice:

Härifrån är det gångavstånd till Jägersro Center, och med kollektivtrafik eller bil är du framme på dryga fem minuter. Jägersro Center erbjuder en bra mix av shopping, caféer, restauranger, matbutiker och systembolag. Intill shoppingcentret ligger Jägersro travbana.

Kommunikationer:

Resan från kontoret till centrala Malmö tar knappt 10 minuter med bil. Ett stenkast bort ligger påfarter till både Inre och Yttre Ringvägen. Yttre Ringvägen förbinder motorvägen på Öresundsbron med de övriga motorvägarna runt Malmö. Den leder också trafiken från de fyra motorvägar som ansluter från olika håll mot Malmö. Med buss är du inne i centrala Malmö på cirka 12 minuter.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Helena Dellborg

Uthyrare

Helena Dellborg

helena.dellborg@kungsleden.se

031- VISA NR 031-755 56 01

0706 VISA NR 0706-85 66 60

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
kungsleden.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Bronsyxegatan 13

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör