Skriv ut

Skapa PDF

Virkesvägen 2, Hammarby Sjöstad

stockholm

Ett modernt kontorshus med unik industrikänsla! Välkommen till Välkommen till http://trikafabriken9.se/ !

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 200 - 7 000 m²
Karta

Information

Utförande

Byggår

1894

Renoveringsår

2016

Planlösning

Ert nya kontor består av tre huskroppar uppförda under 1920-1980-talet. En unik industrifastighet som nu byggs om till en levande, modern och miljömässig hållbar kontorsbyggnad, där den unika industrikänslan inte bara behålls utan även utvecklas. Kontorsplanen är öppna och flexibla, vilket ger perfekta förutsättningar för ett aktivitetsbaserat arbetssätt. Huset kommer att få miljöcertifieringen BREEAM Very Good. Läs mer på http://www.trikafabriken9.se/.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 200 7 000

Omgivning

Omgivning/natur

Sjöstaden bjuder på ett komplett kommersiellt utbud. Med livsmedelsaffärer, apotek, kemtvätt, diverse butiker, hotell och bra konferensmöjligheter löser stadsdelen det mesta. Både privat och i företagsväg. Längs med vattnet hittar du dessutom nya Carnegiebryggeriet, som drivs av Carlsberg och Brooklyn Brewery, Stockholms bästa sushi på Tezukuri, goda burgare på Texas Longhorn och Luma Restaurangs fantastiska lunchbuffé. Vilket val du än står inför, erbjuder alltid Hammarby Sjöstad en rad olika alternativ. Att fastna i gamla hjulspår blir med andra ord problematiskt. Och tur är väl det. Vill du jobba i ett område som skiljer sig från de flesta andra? Som genom sitt läge, historia och kreativa stämning verkligen sticker ut? Välkommen till Hammarby Sjöstad. Med kajer som ackompanjeras av havsmåsar och Hammarbybacken inpå knuten har Sjöstaden på kort tid blivit en populär miljö med bostäder, handel och kontor. Den speciella känslan av att gammalt möter nytt, av alltid närvarande vatten, ett sprudlande restaurangliv - här är miljön internationell och kreativ. Här skapar idédrivna företag nästa generations produkter.

Närservice

Att närservicen är av yppersta klass är ett stort plus för medarbetare som vill ha det bästa. Vardagsärenden blir en lätt match eftersom du är omringad av livsmedelsaffärer, apotek och kemtvättar. Det finns dessutom ett stort urval av restauranger och caféer det är lätt att äta varierat på lunchen i närheten av lokalen. Är du sugen på sushi, husmanskost eller något lätt hittar du det inom 5 minuters promenad. I Luma har SATS öppnat sitt nya flaggskeppsgym och längs med vattnet hittar de flesta zen efter en lunchpromenad. Paddla lite kajak på lunchen, bränn av ett par åk i Hammarbybacken eller dra på baddräkten för att simma några längder på Eriksdalsbadet. I området finns också synnerligen goda träningsmöjligheter. Naturligtvis kan du träna på bland annat SATS. Du har också härliga promenadstråk längs vattnet, Nackareservatets motionsspår, stans närmaste slalombacke och till och med möjligheten att hinna med en kajaktur på lunchen.

Kommunikationer

Det finns de som tycker att Hammarby Sjöstad ligger off. Ingenting skulle kunna vara mer fel. Du tar dig enkelt hit, via båt, buss, tvärbanan, cykel och naturligtvis bil. Buss: Buss 74 från Skanstull, 5 min. Buss 74 från pendeltåget, station Stockholm Södra, 10 min. Buss 469 från Nacka sjukhus. Buss 401 från Slussen. Nattbuss 96 från Odenplan. Cirka 30 busslinjer från Gullmarsplan. Bil eller Cykel: 5 km från Stockholm City. Tunnelbana: Gröna linjen till Gullmarsplan eller Skanstull. Härifrån tar du dig till Gullmarsplans T-bana på 5 min. Vill du skaka av dig kontorsstolen ordentligt kan du även promenera dit på 15 min. Tvärbanan: Från Gullmarsplan med anslutning till tunnelbanans gröna linje, 4 min. Från Liljeholmen med anslutning till tunnelbanans röda linje, 16 min. Från Årstaberg med anslutning till pendeltåg, 11 min till station Mårtensdal som ligger alldeles utanför. Båt: Från Sofia eller Henriksdal till Luma brygga, 2 min. Från Nybrokajen mellan 30 maj och 30 september.

Övrig information

Övrigt

Garageplatser finns att hyra i fastigheten. I huset finns även cykelparkering och möjlighet till dusch och omklädning.

Sökhjälp