Frihamnen 16 B

Norra Älvstranden , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

615 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljus och härlig lokal i ett strategiskt läge. Smakfullt och modernt med stora möjligheter.

Nu kan vi erbjuda härliga ytor i Frihamnen. Lokalen är på 615 kvm och är nyligen renoverad till nyskick med snygga ytskikt och stora fönster mot älven. Här sitter man med vattnet som närmaste granne i ett expansivt område där en helt ny stadsdel växer fram för både företag och bostäder.

Ytor

  • Total yta:

    615 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Frihamnen 16 B

Våningsplan:

2

Planlösning:

Öppet kontorslandskap med rumsindelning i bakre delen av lokalen.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Frihamnen är ett vattennära och grönskande område med ett bra strategiskt läge på Hisingen. Området består av tre pirar, Södra Frihamnspiren, Norra Frihamnspiren och Kvillepiren, och i framtiden väntas Frihamnen växa samman med Göteborgs stadskärna. I Frihamnen finns Jubileumsparken som bland annat erbjuder bad och bastu och inom räckhåll finns även Backaplan som har ett brett utbud av butiker och service. Området erbjuder goda allmänna kommunikationer. Kollektivtrafiken trafikerar buss- och spårvagnslinjer och via Centralen finns möjlighet att resa vidare med buss och tåg.

Närservice:

På övriga området finner du en blandad verksamhet, så som marin, bussdepå, kontorsverksamheter och restaurang. Området är i en spännande och expansiv fas i samband med Älvstaden, en vision som togs i höstas.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till och från Frihamnen med spårvagn, en hållplats från city, och det finns gott om parkeringsplatser på området.
Frihamnen 16 B

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB