Skriv ut

Skapa PDF

Regeringingsgatan 44, City

stockholm

557kvm mittemot John Wall i NK-Passagen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 557 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Möjlighet i centrala Stockholm, granne med NK! Gallerian Passagen stod klar 1997 och är ritad av Roman Wozniak och Hans Murman Arkitektkontor. Gallerian har en unik design med fasader av körsbär och en golvbeläggning av älvdalskvartsit. Takets ljussättning och fasaderna skapar Passagens karaktäristiska former. Passagen ligger i korsningen Regeringsgatan/Mäster Samuelsgatan och har även en entré från NK. Regeringsgatan håller på att förvandlas från en kontorsgata till ett handels-stråk med ett flertal nya butiker och restauranger i gatuplan. Ett flertal fastighetsägare i området gör om tidigare ytor till nya butikslägen, vilket skapar en ökad ström av kunder mellan Kungsgatan och Hamngatan, runt Passagen. Mäster Samuelsgatan, som förenar Stureplan med Centralstationen, genomgår nu en ansiktslyftning med nya fasader och gallerior. I NK-Passagens direkta närområde finns det även ca 500 000 kvm kontorsyta.

Utförande

Byggår

1997

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 557

Omgivning

Omgivning/natur

Lokaler som ligger inom området av Birger Jarlsgatan, Blasieholmen, Strömgatan, Vasagatan och Tegnérgatan. Centralt men ändå med lite grönska runt hörnet. Kungsträdgården erbjuder både liv och rörelse och Nybrovikens vatten är inte många minuter bort.

Närservice

Öppettider: Vardagar 10-20 Lördagar 10-18 Söndagar 12-17 (11-17 2013) All tänkbar service inom räckhåll, både när det gäller shopping, bank, apotek, frisör mm.

Kommunikationer

Mitt i citynavet ligger denna butikslokal, vilket betyder både buss, t-bana, spårvagn och båt alldeles runt hörnet.

Regeringingsgatan 44
Sökhjälp