Runö
| Åkersberga

Favorit Dela

Näsvägen 15

Öppen och flexibel lokal i Runö, Åkersberga för kontor eller skola.

 • Kategori:

  Kontor, Övrigt

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  700 - 1 731 m²

 • Hyra:
Väldisponerad och öppen lokal belägen på det övre planet i fastigheten, ovanpå Skärgårdsgymnasiet. Lokalen har fönster utmed samtliga väggar, samt mot den ljusgård som hör till lokalen under, vilket gör att lokalen har gott om ljusinsläpp. Lokalen består i dagsläget av en öppen yta om cirka 1 730 kvm. Lokalen kan även delas upp i mindre ytor, från ca 700 kvm och uppåt. Tillträde till lokalen sker genom befintligt trapphus i den södra kortsidan, men det finns möjlighet att vid behov tillskapa hissar, samt ytterligare en entré vid långsidan. Tidigare har denna lokal använts för lättare industri, men är även lämplig för ett flertal olika verksamheter som exempelvis utbildning, kontor, showroom, m.m.
 • Total yta

  1731 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 700 1 731

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Runö 7:162

Byggår:

1998

Våningsplan:

1 av 3

Planlösning:

Lokalen ligger på övervåningen i fastigheten och består till övervägande del av en stor öppen U-formad yta runt en angränsande ljusgård. I lokalen finns tre avskilda kontors-/konferensrum, tre mindre balkonger, samt två WC-grupper med sammanlagt sex WC, varav två HWC. Planlösningen är flexibel och det finns gott om möjligheter att dela upp ytorna med mer rumsindelad planlösning för att passa olika ändamål och verksamheter. Det finns även möjligheter att utöka lokalens yta med upp till cirka 270 kvm genom att lägga golv mot våningen under i den angränsande ljusgården. Vid behov kan det även skapas en ny entré längs med lokalens långsida, mot Näsvägen.


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

- lastbil - långtradare


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i området Runö i Åkersberga, nära Svinningevägens avfart från Roslagsvägen och de båda golfbanorna Österåkers Golfklubb och Hagby Golfklubb. Runöområdet präglas av företagande, med en stor variation av branscher representerade. Här finns bil- och båtåterförsäljare, verkstäder, bensinstationer, lagerhotell, yrkesbutiker, byggmarknad, lunchrestauranger, Coop stormarknad, Willys, Jysk, m.m.

Närservice:

På gångavstånd från fastigheten, vid Roslagsvägen, finns köpcentrumet Pilstugetorget med närservice som Coop Extra, Lloyds Apotek, ÖoB, Flügger Färg, jaktbutik, möbelbutik m.fl. Till Åkersberga Centrum, med all service man kan önska i form av 70 butiker & restauranger, tar det inte mer än ett par minuter med bil.

Kommunikationer:

Mycket bra tillgänglighet med såväl bil som med kollektiva färdmedel. Med bil är det nära till Roslagsvägen (väg 276), som leder till såväl Åkersberga Centrum som till E18. Bussarna 683 (Kulla vägskäl - Åkersberga) och 685 (Kista - Åkersberga) stannar vid hållplatsen Runö Gård som ligger cirka 400 meter från fastigheten, och Saltsjöbanans station Åkers Runö ligger bara cirka 350 meter bort.

Vägbeskrivning:

Från Roslagsvägen (väg 276) tar man av på Svinningevägen vid köpcentrumet Pilstugetorget, där bl.a. Coop Extra finns, och kör sedan cirka 300 meter till Näsvägen där fastigheten ligger intill korsningen Svinningevägen/Näsvägen.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Niklas Norlin

Uthyrare

Niklas Norlin

niklas.norlin@nordicpm.se

070- VISA NR 070-373 80 23

Marknadsförs av Nordic PM AB
Hästholmsvägen 28
13130 Nacka
nordicpm.se
Näsvägen 15

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Fler annonser från denna annonsör