Kronborgsvägen 7

Fågelbacken , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

72 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Fin butikslokal vid vältrafikerad gata.

Nu finns chansen att hyra en fin butikslokal vid vältrafikerad gata med bra exponeringsmöjligheter. Här får ni möjlighet att sätta prägeln för er lokal för just er verksamhet. Lokalen erbjuder "större" butiksyta, lagerdel, wc och kök. P-platsmöjlighet utanför lokalen, p-avgift. Välkomna att kontakta oss för mer information! Lämpar sig ej för livsmedelsbutik eller kiosk.

Ytor

  • Total yta:

    72 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Örsholm 4

Byggår:

1956

Omgivning

Omgivning/natur:

Liksom övriga områden i västra innerstan består Fågelbacken av lugna smågator och återvändsgrändar som omgärdas av stora, trafikerade vägar. I området finns flera mindre butiker, serviceaffärer samt ett köpcentrum vid Kronprinsen. Det är lätt att hitta ett favoritkafé eller en trevlig krog i närheten. Våra hus är tidstypiska byggnader från mitten av förra seklet. Pildammsparken och Slottsparken i närheten har fina promenadstigar och motionsspår. Det är även nära till Ribersborg och Öresundsparken. Simhallen Aq-va-kul, fotbollsplaner och Hästhagens idrottsplats ger goda sportmöjligheter. Gymnasieskolorna Borgarskolan och S:t Petriskolan ligger alldeles i närheten. Från Kronprinsen går buss 1 och 4, medan buss 5 stannar på Köpenhamnsvägen.

Kommunikationer

Med tre bussar är det lätt att åka till hela Malmö från Fågelbacken. Buss 1 och 4 stannar vid Kronprinsen, medan buss 5 går från Köpenhamnsvägen. Det centrala läget gör att Fågelbacken är ett utmärkt område att cykla till och från. Många cykelbanor går genom området, så du slipper de stora bilvägarna. Många väljer att promenera den korta sträckan till och från innerstan, exempelvis genom Slotts- och Kungsparkerna eller via Davidshall.
Kronborgsvägen 7

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

202 14 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB