Ingenting
| Solna

Favorit Dela

Arvid Tydéns Allé

Kompositören - Modernt kontor mitt i spenaten.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Ca 36 mån efter kontrakt

 • Storlek:

  900 - 15 000 m²

 • Hyra:
Kompositören är en toppmodern kontorsfastighet med adress i Ingenting, området som nu växer fram i Solna strax norr om Karlbergs slottspark. Intill Kompositören byggs det ca 1500 bostäder – som hyresgäst blir du del av områdets liv och brus. Den 15 000 kvm stora fastigheten har balkonger, takterrass och en grön uteplats – anslutning till uteplatsen finns en restaurang och i entréplan hittar du även ett café. Huset har sex våningar ovan mark och rymmer cirka 180 arbetsplatser per plan.
 • Total yta

  15000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 900 15 000

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Laboratoriet

Antal rum:

anpassningsbart

Planlösning:

Kompositören är för dig som söker toppmoderna kontorslokaler nära stan, men samtidigt önskar sitta lite för dig själv. Entrén vetter mot en vacker ekallé. På andra sidan av huset öppnar sig en uteplats, som finurligt omramas av den böjda huskroppen. Flexibla lokaler Lokalerna är både effektiva och flexibla, som hyresgäst väljer ni själva om ni ska ha öppet landskap eller enskilda rum. De är också utformade så att företaget kan växa eller krympa.


Omgivning

Omgivning/natur:

Kompositören ligger i området Ingenting. Här bygger Skanska ytterligare ett kontorshus (Illustratören) och bostadshus. Området är en grön oas strax norr om Stockholms innerstad – närmaste tunnelbana är Västra skogen. Du sitter lite för dig själv, och har samtidigt nära till pärlor som Pampas Marina och Karlbergs slottspark

Företag i närheten:

Roche, Valneva, Asplund Hotel Apartments, PostNord och Säkerhetspolisen.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage i huset

Närservice:

Restauranger, caféer och butikslokaler i bostadshusen. I några av de fina gamla husen, ritade av Gunnar Asplund, finns nu Meckbach Träning, Asplund Hotel Apartments och prisbelönta kocken Fredrik Erikssons Restaurang Asplund.

Kommunikationer:

Ingenting har bra kommunikationer. Närmaste tunnelbana är Västra skogen och flera busslinjer passerar området. Precis intill finns E4:an och nybyggda Bolstomtavägen som ger smidig tillfart österifrån


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Krister Lööw

Uthyrare

Krister Lööw

krister.loow@skanska.se

010- VISA NR 010-449 79 02

070- VISA NR 070-8321629

Marknadsförs av Skanska Fastigheter Stockholm AB
Besök: Warfvinges väg 25
11274 Stockholm
skanska.se
Arvid Tydéns Allé