Skriv ut

Skapa PDF

Arvid Tydéns Allé, Ingenting

solna

Kompositören - Modernt kontor mitt i spenaten.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 900 - 15 000 m²
Tillträde: Ca 36 mån efter kontrakt
Karta

Information

Beskrivning

Kompositören är en toppmodern kontorsfastighet med adress i Ingenting, området som nu växer fram i Solna strax norr om Karlbergs slottspark. Intill Kompositören byggs det ca 1500 bostäder – som hyresgäst blir du del av områdets liv och brus. Den 15 000 kvm stora fastigheten har balkonger, takterrass och en grön uteplats – anslutning till uteplatsen finns en restaurang och i entréplan hittar du även ett café. Huset har sex våningar ovan mark och rymmer cirka 180 arbetsplatser per plan.

Utförande

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Kompositören är för dig som söker toppmoderna kontorslokaler nära stan, men samtidigt önskar sitta lite för dig själv. Entrén vetter mot en vacker ekallé. På andra sidan av huset öppnar sig en uteplats, som finurligt omramas av den böjda huskroppen. Flexibla lokaler Lokalerna är både effektiva och flexibla, som hyresgäst väljer ni själva om ni ska ha öppet landskap eller enskilda rum. De är också utformade så att företaget kan växa eller krympa.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 900 15 000

Omgivning

Omgivning/natur

Kompositören ligger i området Ingenting. Här bygger Skanska ytterligare ett kontorshus (Illustratören) och bostadshus. Området är en grön oas strax norr om Stockholms innerstad – närmaste tunnelbana är Västra skogen. Du sitter lite för dig själv, och har samtidigt nära till pärlor som Pampas Marina och Karlbergs slottspark

Företag i närheten

Roche, Valneva, Asplund Hotel Apartments, PostNord och Säkerhetspolisen.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garage i huset

Närservice

Restauranger, caféer och butikslokaler i bostadshusen. I några av de fina gamla husen, ritade av Gunnar Asplund, finns nu Meckbach Träning, Asplund Hotel Apartments och prisbelönta kocken Fredrik Erikssons Restaurang Asplund.

Kommunikationer

Ingenting har bra kommunikationer. Närmaste tunnelbana är Västra skogen och flera busslinjer passerar området. Precis intill finns E4:an och nybyggda Bolstomtavägen som ger smidig tillfart österifrån

Länkar

Arvid Tydéns Allé
Sökhjälp