Skriv ut

Skapa PDF

Spannmålsgatan 7-9, Kvarnen området

kristianstad

Kontorshotell rum i välkända Kvarnen i direkt anslutning till Kristianstads nya resecenter. Vi har kontorsrum från 11-25m2.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Storlek: 11 - 25 m²
Tillträde: enl. överrenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

I vår fastighet Kvarnen 5 bakom Järnvägsstationen har vi 2 olika kontorshotell där man kan hyra enskilda omöblerade rum, totalt 19 rum. I hyran ingår fastighetsskatt och bränsle och kontors el. Som hyresgäst har man tillgång till kök, fikarum, relax med tv, konferensrum med AV utrustning, Wc, kopieringsmaskin och del i förråd. Fiberanslutning finns till lokalen och kontoren är utrustade med komfortkyla. I fastigheten finns även restaurang med konferens möjligheter. I direkt anslutning till fastigheten finns även ett parkeringsgarage med ca 250 platser som kan hyra månadsvis. Kontraktstid: löpande kontrakt med 3 månader uppsägningstid. Kontorshotell 2 har adress Spannmålsgatan 7: Kontorshotell 1 har adress Spannmålsgatan 9: Detta kontorshotell har inte tillgång till konferensrum i övrigt samma.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2 av 8

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 11 25

Ekonomi

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Omgivning/natur

Omgivning/natur: Omgivning/Natur Direkt väster ut ligger Kristianstad Vattenrike, badhus och det unika Naturum med utställningar och restaurang. En gångbro knyter an till stora fria parkeringsområden på västra sidan om Helge å Parkeringsmöjligheter/garage: Parkeringsplatser och parkeringsgarage i direktanslutning till fastigheten Närservice: Närservice Kristianstad utgör ett handels- och nöjescentrum för hela nordöstra Skåne och många söker sig till staden för att handla och roa sig. I stadskärnan finns ett stort och varierat utbud av butiker och serveringar. I utkanten av staden har det vuxit upp ett område med flera lågprisvaruhus. Närheten till naturen möjliggör ett omväxlande och aktivt friluftsliv. Inom bekvämt avstånd finns glittrande hav och skärgård, milslånga sandstränder och djupa skogar. En aktiv högskola och ett framgångsrikt Sience Center finns i norra delarna av staden.Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins centrum. Här tillverkas flera kända livsmedelsprodukter som till exempel Bullens Pilsnerkorv Kommunikationer: Kommunikationer Utanför husknuten österut ligger Kristianstad Centralstation med Resecentrum som ger bra tillgänglighet till Malmö, Helsingborg, Hässleholm, Karlskrona med flera. Kastrup och Köpenhamn når du på mindre än två timmar tack vare täta tågförbindelser via Öresundsbron. Härifrån avgår också stadsbussar och regionsbussar. Kristianstad Airport som erbjuder dagliga förbindelser med Stockholm/Arlanda nås på cirka 15 minuter med bil eller flygtaxi. Kristianstad satsar på miljön och är känt för sina säkra cykelvägar som ger bra och trivsam framkomlighet. Här finns 450 parkeringsplatser direkt utanför dörren Skyltläge: Skyltmöjligheter på skyltställning

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsgarage i direkt anslutning till kontorsfastigheten

Dokument

Länkar

Spannmålsgatan 7-9
Sökhjälp