Sveavägen 98, City/Norrmalm, Stockholm - Butik

City/Norrmalm | Stockholm

Favorit Dela

Sveavägen 98

Lokalen har ett bra exponeringsläge vid Rådmansgatans tunnelbanenedgång och lämpar sig väl som butikslokal. Lokalen är inte i gatuplan.

Beskrivning

Lokalen består av 360 kvm butiksyta på övre plan och 202 kvm lager på våning - 1, tillgång till trappa och lasthiiss. Fiber finns draget till fastigheten, dock åligger det hyresgästen att ombesörja dragning till lokalen.
  • Total yta

    360 m2


Omgivning

Närservice:

Lokalen är belägen på Sveavägen , i samma byggnad som Rådmansgatans tunnelbanestation. På andra sidan gatan ligger Handelshögskolan och Observatorielunden. I området finns ett stort utbud av kaféer, restauranger samt butiker.

Kommunikationer:

Rådmansgatans nedgång i samma byggnad som lokalen. Sveavägen och Rådmansgatan trafikeras av Stockholms innerstadsbussar.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Gabrielle Hemmerlind

Uthyrare

Gabrielle Hemmerlind

gabrielle.hemmerlind@savills.se

+46 VISA NR +46 8 562 286 07

+46 VISA NR +46 701 685 304

Marknadsförs av Savills Sweden AB
savills.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Sveavägen 98

Om Savills Sweden AB

Då vi arbetar på uppdrag av fastighetsägare med att hyra ut deras lediga lokaler kan vi kostnadsfritt hjälpa bolag, organisationer eller föreningar att hitta rätt lokal. Här på Objektvision finns en del av våra lediga lokaler och på vår hemsida finns betydligt fler. Besök vår hemsida, slå oss en signal eller skicka ett mail så kan vi presentera de lokaler som matchar ert behov.

Fler annonser från denna annonsör