Skriv ut

Skapa PDF

Geijersgatan 4, Limhamn

limhamn

Kontor med egen entré i fantastisk miljö. Ljusa fräscha lokaler, det är bara att flytta in!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 683 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lättillgängligt från Limhamnsvägen ligger detta representativa kontor med egen entré. Ljusa, fräscha, öppna ytor i blandad planlösning med både kontorsrum och öppna landskap, stort konferensrum och öppet fikarum. I området som är under utveckling med kommande bostäder och storbutik finns närhet till all tänkbar service i Limhamn centrum samt underbara promenadstråk. Gott om lunchställen i området som tex populära Spoonery i grannfastigheten; se länk. Möjlighet till snabb inflyttning. Goda parkeringsmöjligheter.

Utförande

Byggår

1967

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 683

Omgivning

Omgivning/natur

Med golfbana som närmsta granne är det aldrig långt till grönytor. Gillar man inte golf finns Ribbans strandpromenad runt husknuten. Nära till stad, hav och strand och gröna fält. Var kan man ha det bättre?

Närservice

På gångavstånd ligger Limhamns centrum som erbjuder god service i form av bank, apotek, butiker och restauranger mm. I Limhamn har du nära till hav, strandängar, parker och rekreationsområden. Stadsdelen fortsätter att växa och hälften av allt byggande i Malmö stad sker i Limhamn-Bunkeflo.

Kommunikationer

3 min gångväg till busshållplatsen Geijersgatan, där buss till de centrala delarna av Malmö tar dig på ca en kvart.

Länkar

Geijersgatan 4
Sökhjälp