Östra Förstadsgatan 13, Slussen, Malmö - Butik
Östra Förstadsgatan 13, Slussen, Malmö - Butik
Lokalen
Planlösning

Slussen | Malmö

Favorit Dela

Östra Förstadsgatan 13

Butikslokal belägen på hörna med bra skyltläge!

Beskrivning

En trevlig butikslokal med bra skyltmöjligheter. Innehåller butiksyta fördelat på tre rum, lageryta, kök och wc. Möjlighet att slå ihop med lokalen bredvid. Vi söker inte livsmedel till denna lokal.
  • Total yta

    117 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Axel 34

Byggår:

1929


Omgivning

Omgivning/natur:

Med den livliga Östra Förstadsgatan utanför, så är Slussen ett attraktivt och centralt område i östra innerstan. Härifrån är det lika nära till Värnhemstorget som Stortorget. Caroli City ligger bara ett par kvarter bort och det är promenadavstånd till skolor, affärer och butiker. Vid Slussplan förbinder Schougens bro Östra Förstadsgatan med Östra Tullgatan (som leder till Drottningtorget). Här har det funnits en bro ända sedan början av 1800-talet. Utsikten över Östra Förstadskanalen och en av Malmös äldsta idrottsklubbar vid Slussplan är trevlig.

Närservice:

I området finner du ett stort utbud av restauranger, shopping, livsmedelsbutiker, caféer och underhållning.

Kommunikationer:

Till fots tar du dig överallt i innerstan samt till Centralen. För den som cyklar finns flera cykelbanor som leder till och från centrum och även ut ur stan. Från Slussen är det lätt att ta sig vidare till Värnhem, Kirseberg och Burlöv. Med bil tar det inte många minuter att komma till Lundavägen, Stockholmsvägen och hamnen.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

MT

Uthyrare

Madeleine Tillberg

lokaler@mkbfastighet.se

040- VISA NR 040-31 37 41

Marknadsförs av MKB Fastighets AB
mkbfastighet.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Östra Förstadsgatan 13

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

Fler annonser från denna annonsör