Skriv ut

Skapa PDF

Östra Förstadsgatan 13, Slussen

malmö

Butikslokal belägen på hörna med bra skyltläge!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 117 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

En trevlig butikslokal med bra skyltmöjligheter. Innehåller butiksyta fördelat på tre rum, lageryta, kök och wc. Möjlighet att slå ihop med lokalen bredvid. Vi söker inte livsmedel till denna lokal.

Utförande

Byggår

1929

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 117

Omgivning

Omgivning/natur

Med den livliga Östra Förstadsgatan utanför, så är Slussen ett attraktivt och centralt område i östra innerstan. Härifrån är det lika nära till Värnhemstorget som Stortorget. Caroli City ligger bara ett par kvarter bort och det är promenadavstånd till skolor, affärer och butiker. Vid Slussplan förbinder Schougens bro Östra Förstadsgatan med Östra Tullgatan (som leder till Drottningtorget). Här har det funnits en bro ända sedan början av 1800-talet. Utsikten över Östra Förstadskanalen och en av Malmös äldsta idrottsklubbar vid Slussplan är trevlig.

Närservice

I området finner du ett stort utbud av restauranger, shopping, livsmedelsbutiker, caféer och underhållning.

Kommunikationer

Till fots tar du dig överallt i innerstan samt till Centralen. För den som cyklar finns flera cykelbanor som leder till och från centrum och även ut ur stan. Från Slussen är det lätt att ta sig vidare till Värnhem, Kirseberg och Burlöv. Med bil tar det inte många minuter att komma till Lundavägen, Stockholmsvägen och hamnen.

Östra Förstadsgatan 13
Sökhjälp