Skriv ut

Skapa PDF

Diabasgatan, Väla södra

helsingborg

VI BYGGER ÅT ER. Vi startar nu ytterligare ett byggprojekt i Helsingborg. Här har Ni som hyresgäst möjlighet att anpassa till Er verksamhet. Vår m.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 3 600 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

VI BYGGER ÅT ER. Vi startar nu ytterligare ett byggprojekt i Helsingborg. Här har Ni som hyresgäst möjlighet att anpassa till Er verksamhet. Vår målsättning är att bygga med hög standard och kvalité till låga priser. Sist men inte oviktigt mycket låga driftskostnader.

Utförande

Byggår: 2014

Våningsplan: 1

Planlösning: Fastigheten byggs med flexibilitet på kontoret genom att använda i huvud sak glasväggar, all belysning i LED vilket ger en mycket låg drift. Fönster 2,6 m från golv till tak vilket ger fantastiskt ljusa och trevlig arbetsplatser. Golven är granit, Kök: Smedstorps kök i valfri modell. Golvvärme i hela huset extremt låga uppvärmningskostnader. Lager vitmålade golv med special lack. Portar med full höjd och full bredd: Ytterytor: Svart palissad staket med elgrind som styrs med mobiltelefonen, asfaltytor väl tilltagna för transporter till och från ditt företag. Ytterbelysning är givetvis också LED lampor. Områdes bevakning. Ytterligare anpassningar kan göras efter önskemål! Tillträde.

Övrigt

Övrigt: Bilderna är tagna på och i den just nu färdigställda fastigheten på Diabasgatan 12.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 3 600

Omgivning

Omgivning/natur: Andra företag i området är t ex Lindab, Löddeplåt, JE Beslag m.fl. ca 2 km till Väla köpcentrum.

Kommunikationer: Kommunikationer Lokaltrafiken finns i området. Mycket bra anslutningar till E4 an o E6 an.

Sökhjälp