Skriv ut

Skapa PDF

Masttorget 6, Västra Hamnen

malmö

Hyr kontor i Masthusen, i hjärtat av Västra hamnen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 200 - 10 000 m²
Karta

Information

Utförande

Byggår

2017

Våningsplan

6

Planlösning

I hållbara stadsdelen Masthusen i hjärtat av Västra Hamnen pågår nyproduktion av fastigheter. Sedan några år tillbaka har Skandia Fastigheter tillfört kontorslokaler, hyreslägenheter och lokaler för butiker och samhällsservice. Nu planerar vi för fortsatt fastighetsutveckling med bostäder, lokaler, skola mm. Byggnaderna miljöklassas och blir en del av Masthusen, Nordens första hållbarhetscertifierade stadsdel. Nya byggnader ligger i anslutning till Masttorget som är en mötesplats med stadsdelsservice, handel, systembolag, apotek, kaféer och restauranger, bibliotek, gym mm. Som aktiv hyresgäst i ett tidigt skede har du möjlighet att påverka utformningen av ditt företags nya yteffektiva lokaler. Tillsammans med en arkitekt tar vi fram det förslag som passar dig och ditt företag bäst.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 200 10 000

Omgivning

Omgivning/natur

Masthusen ligger mitt i hjärtat av Västra Hamnen och fastigheten Bilen 22 består av fyra olika byggnader inom Masthusen som alla ligger i anslutning till Masttorget. Glashuset på Västra Varvsgatan 19 är ett modernt och unikt kontorshus. Masttorget 6 är ett nygbyggt kontorshus som vetter mot torget. Stora Varvsgatan 17 inrymmer Ica Maxi och Västra Varvsgatan 28 är ett P-hus. Alla ligger strax intill strandpromenaden vid Bo-01 och de vackra omgivningarna där. Vid Masttorget hittar du all service.

Parkeringsmöjligheter/garage

I anslutning till fastigheten finns det goda parkeringsmöjligheter på såväl mark som i p-hus.

Kommunikationer

Området trafikeras av tre stadsbusslinjer som avgår till och från Malmö Centralstation var 5:e minut i högtrafik. Väljer du istället en kort promenad når du närmaste Citytunnelstation på 15 minuter. Med cykel tar det ca 5 minuter till stationen. Härifrån tar du dig smidigt vidare ut i Skåne eller över bron till Kastrup eller Köpenhamn. I området finns både bilpool och hyrcykelsystem.

Sökhjälp